EN BOMBE HVER DAG..

Dagens mediekritikk:

Nå sprenger det en bombe annenhver dag i Sverige. 124 bomber i 2023. NRK Dagsrevyen behandler voldsbølgen som om den er ekstraordinær. Det er den dessverre ikke. Det er en eskalering av en pågående lavintensitetskrig i kriminelle innvandrermiljøer i Sverige. Også i 2022 ble det foretatt 88 grove sprengningsangrep i Sverige. Dette er et omfang av grov kriminalitet som vi ikke har sett før i Norden. Vi har verken lover eller et juridisk apparat til å håndtere dette her.

Analytisk sett handler ikke dette om «Foxtrot»- eller «Dalen»-nettverket. Det handler om at Sverige gjennom innvandring har blitt et land som anslagsvis har 50 000 personer som er gjengkriminelle. En overveldende andel av disse har innvandrerbakgrunn.

Dette handler ikke om mislykket integrering. Det handler om mislykket innvandring. For å mislykkes med integrering, må man først føre en mislykket innvandringspolitikk. Det har vi gjort i Norge, og det har man definitivt også gjort i Sverige.

Om politiet klarer å bryte opp ett eller begge disse nettverkene, vil det sannsynligvis sprette opp nye. Med titusenvis av voldsparate unge som ønsker å leve gangsterliv, vil det bli svært vanskelig å få bukt med problemet.

Det er ikke først og fremst smitte fra Sverige og «Foxtrot»-miljøet som vi kan skylde på her i Norge, slik Dagsrevyen fremstiller det. Det er vår egen mislykkede innvandringspolitikk. Også i Norge har vi lenge sett en trend mot sterkt økende og grov ungdomskriminalitet. Opp mot 90% av gjerningspersonene har innvandrerbakgrunn. Vi kan bare skylde på oss selv og vår egen politikk, ikke på svenskene.

Sverige representerer et skrekkens eksempel på hvordan dette kan gå. Det viktigste strakstiltaket er å innføre en pause i innvandring som krever integrering. Det er mulig at det også finnes andre grep som kan bidra til å dempe problemene. Men vi må selvfølgelig iverksette en innvandringspause for å hindre at problemene fortsetter å vokse.

Demografisk ligger Sverige omtrent 8 år foran oss i tid. Det som skjer i dette landet er dessverre som å ta et skummelt blikk inn i fremtiden.

NRK Dagsrevyens dekning av denne problematikken kan ikke fortsette å utelate drøfting av innvandringspolitikk. Vi er mange som mener at dette er den sentrale årsaksfaktoren. Da må det også drøftes av mediene. Ta gjerne med noen motdebattanter som er uenige. Men det er helt uholdbart å omgå debatten fullstendig slik de gjør i kveld.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *