De skjuler det..

Man prøver febrilsk og bortforklare alt som skjer som er unormalt, hvor det er mektige krefter som står bak, som til dags dato har holdt skjult for omverdnen som nå begynner og rakne med sitt hemmlighold.
Man har løyet om utenomjordisk liv fra dag en, for stormaktene vil selv ha denne teknologien og holdes skjult for omverdenen.


Ser man aktiviteten på månen tilbake i tid ble det bråstopp og tok da 54 år hvor alle skal til månen nå 2022, er det noe som skurrer i kulissene om det var utenomjordisk liv som forbød jordboere og dra til månen på disse 54 årene.?


Ser man det man laget over 7000 år tilbake i tid er det mange eksperter på feltet i dag 2023 hvor dem utaler seg att dette ikke lar seg gjøre og få til i dag, og er dette utenomjordisk sivilisasjon som står bak disse mesterverk, for på den tiden hadde man knapt steinøks som verktøy.?

Kan fortelle en opplevelse jeg aldrig glemmer og var helt rolig og var ikke redd men bare beskuet det jeg så.
For 56 år siden en stjerneklar høstkveld og var da 10 år gammel i Valdres indlandet i Norge og lekte på blikkboks og var om og gjøre og gjemme seg.
Jeg fant en stor granbuske i skogen hvor grenene gikk helt ned til bakken og stor åpen plass under buska.
Det var mørkt ute og bare stjernene som lyste opp på himmelen, men under treet var det helt mørkt.
Hadde sittet der en stund og helt plutselig lyste det opp rett forran meg under treet ett grønt lys som var sirka 20cm langt, og hadde rette former med antenner som sto ut flere steder på toppen og noen på siden av gjenstanden som svevde forran meg under treet.
Det jeg så lyste opp alt under treet, og beveget seg frem og tilbake flere ganger og varte sirka 2 minutter, og forsvant like fort som den kom som og slå av lyset.
Har søkt på dette nyere tid og Forskningstim i Russland har vært i det samme fenomen, av noen få menesker i Rusland som har oppdaget det samme som meg, og mener det er utenomjordisk drone.
Elektrisk lada partikkler eller kulelyn er det 100% ikke det jeg opplevde den stjerneklare høstkvelden.
Det er bra sannheten sakte men sikker kommer frem i lyset noe alle menesker Globalt har krav på og få sannheten frem.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *