Overgår han Hitler, stalin, mao…?

Forstår egentlig folk hvor farlig denne mannen er? Det virker ikke slik…Claus Schwab og WEF kommer til å sende Norge og resten av verden tilbake til steinalderen. WEF styrer indirekte FN,EU,NATO,WHO og helseforetak i en rekke land…Schwab er mannen som mener at den vanlige befolkningen må belage seg på å spise menneskekjøtt i fremtiden…Det kostholdet har ikke han og resten av eliten planer om å ta del i. Er det ikke viktigere å lese seg opp på Schwab og WEF enn å se Farmen og Skal Vi Danse i repriser? Er vel ikke spesielt utviklende det…Hvis folk evner å telle til 10,samt stave fornavnet sitt,så bør de enkelt klare å sette seg inn i WEF sin agenda også.

Så alt handler kun om vilje. Google er et fint utgangspunkt for litt research. Om du ikke føler behov for det personlig,så vær så snill å gjør det for landet ditt og dine medborgere…Vi har alle et ansvar!

Det er nå det norske folk har mulighet til å påvirke vår fremtid i positiv retning. For sent vil alltid være for sent…


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *