Forskjellen mellom meg og deg…

Til den det gjelder.

Forskjellen mellom meg og deg:

«Jeg er vaksinert – og nei, jeg vet ikke hva som er inni – verken i denne vaksinen eller de jeg fikk som barn, eller hva som er i Big Mac – eller i pølser😳»

Jeg har sluttet å ta vaksiner og spise Big Mac. Jeg spiser ikke pølser uten å vite hva som er i dem. Jeg søker etter informasjon for å kunne ta informerte valg. Jeg tar ansvar for meg selv.

«Jeg vet heller ikke hva som er i ibux eller noen annen medisin, jeg vet bare at det hjelper mot smerter.»

Jeg vet at urter er naturlige medisiner, og jeg unnlater å ta kunstige medisiner så godt jeg kan, fordi alle kunstige medisiner er skadelige, men ikke alle naturlige medisiner er skadelige. Jeg tar heller ikke kunstige medisiner uten å sette meg inn i hva de inneholder, hva de skader, og hvordan skaden eventuelt kan repareres.

«Jeg kjenner ikke alle ingrediensene i såpe, sjampo eller deodorant.»

Jeg slår opp på alle ingredienser i såpe, sjampo, eller deodorant. Jeg velger å foreta så godt informerte valg jeg kan. Du velger å være så uvitende du kan.

«Jeg kjenner ikke langtidsvirkningene av mobilbruk.»

Jeg setter meg inn i informasjon om mulig strålefare av mobilbruk. Jeg velger å foreta så godt informerte valg jeg kan. Du velger å være så uvitende du kan.

«Jeg vet ikke om maten jeg spiste på restauranten var tilberedt av rene hender eller om klærne, gardinene eller brusen min inneholder noe farlig.»

Jeg ser på tilsynsrapporten fra Mattilsynet på restauranter. Jeg leser hva klærne inneholder, f.eks. fleece inneholder plastikk som kan forstyrre hormoner. Jeg leser om syrenivået og sukkerinnholdet i brus, og hva det gjør, og om ingrediensene i det.

Jeg tar ansvar for meg selv og setter meg inn i informasjon for å kunne ta gode informerte valg for meg selv. Du setter bort ansvaret for deg selv til myndighetene, og velger å være uinformert og uvitende, og å stole blindt på dem.

Det tragiske for din del er at du velger å stole på de som beviselig ikke vil deg vel – og at det er ditt valg om å ikke søke informasjon, som holder deg uvitende om det. Du velger å være uvitende og blir et offer for din uvitenhet.

«Kort sagt…
Det er mye jeg ikke vet – og mye jeg aldri får vite.»

Det høres ikke ut som at du er bevisst på at du kunne ha visst mye mer, om du bare ville sette deg inn i mer informasjon om det du velger å foreta med deg selv.

«Men en ting vet jeg: Livet er kort, veldig kort, og jeg vil fortsatt gjøre noe mer enn å bli ‘låst’ inne i hjemmet mitt.»

Her kommer det frem. Du aksepterer å være en slave og å bli manipulert. Når noen truer med å låse deg inne i hjemmet ditt hvis du ikke gjør som de sier, forstår du ikke at det er de det er noe galt med, men tenker at det er deg selv det er noe galt med, og at du gjør galt i å ikke adlyde dem.

Du overgir deg til de som truer deg, og gjør hva de sier at du skal gjøre med deg selv, for å unnslippe å rammes av det de truer deg med.

Du er et svakt menneske med en korrupt moral, for du bryr deg mer om å adlyde tyranner for å unnslippe deres trusler, enn om hva som er rett og galt.

Attpåtil er du så dum at du tror at de som truer deg vil deg vel, du elsker dine overgripere.

«Jeg vil gjerne håndhilse og kanskje klemme folk – uten frykt!»

Dette er latterlig selvmotsigende. Hvis du vil være uten frykt, så tar du ikke vaksinen. Du tar den nemlig utelukkende på grunn av frykt og trusler:

Frykt for hva de som vil at du skal ta den, påstår vil skje med deg hvis du ikke tar den, og

Trusler om hva de som vil at du skal ta den, vil gjøre med deg hvis du ikke tar den.

Kom ikke her og påstå at du da vil være uten frykt, det viser liten selvinnsikt.

Hvis du ville være uten frykt, hadde du sluttet å bry deg om skremselspropagandaen og truslene fra myndighetene via mediene.

Hvis du ville være uten frykt, da hadde du ikke latt deg skremme og bli så redd av narrativet om hva som skjer med deg hvis du ikke tar vaksinen, du ville ikke ha tatt den uten å søke informasjon om hvorfor du ikke bør ta den, og du ville ihvertfall ikke ta den når du blir truet til å ta den. Da ville du ikke gitt etter for frykten og truslene som får deg til å ta den. Å ta den er basert på frykt og trusler fra dine overgripere som du bedårer og som du tror passer på deg fra det som er farlig i verden.

«Som barn og voksen er jeg vaksinert mot polio og mot mange andre sykdommer; foreldrene mine og jeg stolte på/stoler på vitenskapen og jeg har aldri lidd – eller overført noen av sykdommene jeg ble vaksinert mot.»

Flott at du har litt selvinnsikt nok til å innrømme at dine vaksinevalg er basert på blind tro.

Jeg setter meg isteden inn i informasjon for å ta veloverveide valg, og det er spesielt viktig når det gjelder irreversible valg, som å vaksinere seg.

Det at du i det hele tatt velger å stole på noen som truer deg, sier imidlertid sitt om ditt lave bevissthetsnivå og intellekt.

Det har en sammenheng med hvorfor du ikke velger å ta ansvar for deg selv, hvorfor du ikke velger å sette deg inn i informasjon om hva du foretar med deg selv, hvorfor du velger å være uinformert og uvitende, og hvorfor du velger å adlyde de som hevder å ha autoritet over deg med blind tro i at de vet bedre enn deg hva som er godt for deg, og at de vil deg vel.

Når noen truer deg er det et bevis i seg selv på at de ikke vil deg vel og at du ikke bør stole på dem. Du må ha mistet din forstand på veien, for du velger å stole blindt på de som truer med å låse deg inn i ditt hjem hvis du ikke gjør hva de sier, og å gjøre det hva de sier.

Du ikke bare gjør hva de sier – men du rasjonaliserer og argumenter for hvorfor, også. Dine argumenter er imidlertid avslørende for at dine valg er outsourcet til dine autoriteter. Du er en myndighetenes slave, og du liker å være det.

«Jeg er ikke vaksinert for å behage myndighetene»

Dette har du allerede motbevist. Du har selv sagt at du er vaksinert fordi du ellers er redd for å bli låst inne i hjemmet ditt av myndighetene. Du har absolutt og utvetydig tatt den fordi du ble truet til det. Det er bemerkelsesverdig hvor lav selvbevissthet du må ha for da å ikke forstå at du faktisk har tatt den for å behage myndighetene. Det er akkurat derfor du har tatt den.

«, men for å:

  • unngå å dø av covid-19″

Du har ingen kjennskap til noen «covid-19» annet enn hva de som vil at du skal stikke noe inn i nesa di og inn i kroppen din, forteller deg. De skremmer deg om hva som «finnes der ute i den store, farlige verden» for å få deg til å la dem stikke deg og injisere deg med noe du selv innrømmer ikke vet hva er eller hva vil gjøre med deg.

Du er åpenbart et offer for manipulasjon basert på trusler og frykt fra myndighetene, som fordi de gjør slikt i det hele tatt, beviselig har onde intensjoner.

At du tror de vil deg vel og adlyder dem blindt, og til og med rasjonaliserer og argumenterer for å ta uinformerte valg basert på blind tro, viser at du er den perfekte slave, og at du graver din egen grav.

«* unngå å spre virus»

Det er de som vil vaksinere deg som påstår at du da vil unngå å spre virus. Dette er et tilfelle av klassisk manipulasjon og du går rett på med å bli deres offer, ved å tro på hva de sier og adlyde dem blindt.

«* kunne klemme mine kjære»

Det er de som vil vaksinere deg som truer med at hvis du ikke lar dem gjøre det, så vil de hindre deg fra å kunne klemme dine kjære. At du ikke forstår at de som truer deg har onde intensjoner, er rett og slett en indikasjon på at du må ha et ufattelig lavt bevissthetsnivå. Deres intensjoner er å vaksinere deg – og deres truende og manipulerende atferd for å få deg til å gjøre det, er bevis nok på at vaksinen ikke vil gjøre deg noe godt.

«* slippe å ta PCR eller antigentester for å gå på restaurant, dra på ferier og mye annet i fremtiden.. .»

Så flott at du ramser opp alt du trues med. Så dumt for deg at du ikke forstår at du er manipulert med trusler og frykt til å la de gjøre hva de vil med deg. Du er et lettlurt offer for myndighetenes ondskap.

«*leve livet mitt’

Så du er truet med at hvis du ikke lar de gjøre hva de vil med deg, som å vaksinere deg, så får du ikke leve livet ditt.

Det burde fortelle deg at de er onde – men isteden velger du å adlyde dem blindt, for å unnslippe deres trusler. Jeg håper at du vil våkne opp fra deres grep over deg, men når du argumenterer for dine overgripere på denne måten, viser det at du er hardt rammet av deres manipulasjon.

«* en gang huske Covid-19 som et vagt minne»

Du hadde ikke hørt om «Covid-19» engang hvis ikke du hadde hørt på de som forteller deg om det for å få deg til å la de gjøre hva de vil med deg.

Det var allerede mindre enn et vagt minne i utgangspunktet, nemlig ikke-eksisterende i din bevissthet og i ditt sinn. Det er du som valgte å la de blåse det opp i hodet ditt til noe farlig stort og skremmende. Du lot deg manipulere av dem. Du kan når som helst kvitte deg med konseptene de bruker til å skremme deg. Men det krever at du tar ansvar for deg selv og gjør en stor innsats for å øke din bevissthet betraktelig mange nivåer fra hvor den befinner seg i dag.

«* beskytte OSS!»

Igjen, dette er bare noe du har blitt fortalt. Det er en reklame. Du er manipulert til å la deg vaksineres basert på manipulasjonsteknikker som frykt, trusler, straff, og belønning.

«Jeg kopierte denne teksten fordi den står for det jeg tror på 🤗»

Ja, du tror på dine overgripere. Deg om det.

«Kan du også?»

Beklager, men jeg tar ansvar for meg selv, setter meg inn i informasjon for å foreta veloverveide valg, og har en rettmessig dømmekraft som forteller meg hva som er rett og galt.

Jeg gjør hva jeg kan for å være så selvstendig og så lite manipulert som mulig. Du gjør hva du kan for å være myndighetenes manipulerte slave, du lar de få bestemme når du kan klemme, når du kan bevege deg utenfor hjemmet ditt, når du kan leve, hvordan du skal leve, om du kan dra på ferie, etc.

Du lever ikke ditt eget liv – du lever det livet som myndighetene vil at du skal leve, og dirigerer deg til å leve. Du styrer ikke ditt eget liv – du lar myndighetene styre ditt liv.

Jeg synes synd på deg. Lykke til med oppvåkningen.

Moosa Sarshar
Et bedre samfunn

Den eneste som kunne bli sendt uten å glemme seg selv, som husker sitt liv i form av Sannhetens selvbevissthet i enheten, fra før den ble tildelt en kropp og ble sendt til denne verden og ble til et menneske i dualiteten.

Grunnleggeren av Sannhetens lov, bestående av 1 påbud og 5 forbud, som alle må overholdes for at hvert enkeltindivid skal bestemme over seg selv, med makt til å gi alle et godt liv og skape verdensfred:

§1. Hvert enkeltindivid skal bestemme over seg selv.
§1.1. Ingen skal bli bestemt over av andre.
§1.2. Ingen skal bli gjort med hva de ikke vil bli gjort med.
§1.3. Ingen skal bli tvunget til å gjøre hva de ikke vil gjøre.
§1.4. Ingen skal bli hindret fra å gjøre hva de vil med seg selv.
§1.5. Ingen skal bli hindret fra å gjøre hva de gjensidig vil gjøre med hverandre.
Sannhetens lov av Moosa Sarshar

Grunnleggeren av Sannhetens pakt, bestående av 20 paktløfter eller intensjonsavtaler uten binding til handling, som konkretiserer hva enighet med min lov betyr og hvordan det kan praktiseres for å sørge for at alle får det bra i møte med hverandre.

Grunnleggeren av Sannhetens samfunn, Paktens Gode Samfunn, bestående utelukkende av enkeltindivider som er villige til å bekrefte sin enighet med min lov om å respektere menneskets verd ved å akseptere hva hvert enkeltindivid bestemmer over seg selv, uavhengig av hva de bestemmer over seg selv.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *