Vindkraft reduserer ikke strømprisene det fører til at strømprisene ble dyrere ❗

Kraftprodusenter er foreksempel dem som bygger ut vindkraft og viste du at nesten all vindkraft som hittil er bygget har fastpris avtaler ❓

Det er dette jeg har prøvd og forklart folk lenge nå, at vindkrafta er forbeholdt fastpris avtaler med noen store bedrifter i Norge og slike bedrifter som foreksempel Facebook, Amazon og Google i utlandet.

Det betyr igrunnen at vi folket og andre små og mellomstore bedrifter i Norge ikke får strøm fra vindkraft og vannkraft forsovidt selv om vi gjør det.

Alt handler om det som står på pappiret, ikke det som skjer i virkeligheten. Vi folket og små og mellomstore bedrifter i Norge får vår strøm skrevet som fosil energi fra det felles europeiske strømnettet imens bedriftene som har avtale får fast pris og skrevet sitt forbruk som rent forbruk.

Faktisk så har i nesten ikke ren fornybar kraft fra vind igjen til oss folket og andre små og mellomstore bedrifter i Norge.

Ja du leser riktig. Å du har grunn til å bli sint. Vindkraft reduserer ikke strømprisene det fører til at strømprisene ble dyrere ❗

(+) Regjeringens fastprisavtaler dominerer det lille som er igjen av fastprismarkedet for bedrifter. Strømleverandørene er satt på sidelinjen. #fastpris #strøm

https://www.europower.no/kraftmarked/kraftprodusentene-styrer-fastprismarkedet-stromleverandorene-far-ikke-avtaler/2-1-1506384?fbclid=IwAR32RX0-Bdn5MSI9VYEuFb0xKXdhw9tBaEep5yrm0FVauKXWWdCLzm5Sp-c&zephr_sso_ott=X9kjzG

Av Sigve

CEO Manager Phone +4740310231 (PS: Det er også vipps nr. Om du vil støtte DINMAKT.NO)

1 kommentar

  1. Jeg så debatten fra Tromsø i kveld med Fredrik Solvang Støre og Solberg. Har lyst til å legge meg ned å gråte men det hjelper lite. Landet er på god vei til å bli ødelagt på alle måter. Trist men sant. Med 15.000 milliarder på bok raner de folket totalt med skatter og avgifter og mange må velge mellom dasspapir og tunfisk når de skal handle. Resten jeg hadde tenkt å skrive egner seg ikke på trykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *