HUNDEN MÅ DREPES!

BOB TAPTE SAKEN!

Så skjedde det vi faktisk nesten ikke trodde var mulig.

Dommeren har dømt Bob til døden.

Vi er alle fullstendig sjokkerte, og klarer nesten ikke å tenke klart.

INGEN av alle bevisene som taler til Bobs fordel er lagt vekt på. Alt er sett fullstendig bort fra!

  • Det teller ikke at Bob aldri har vært aggresiv i hele sitt over 9 årige liv
  • Det teller null og niks at alle som har truffet Bob og kjenner Bob, sier det er en av de snilleste hundene de har møtt
  • Det teller ingenting at Bob scorer lavest mulig på aggresjon på profesjonell adferdstest
  • Det teller ingenting at Bob under til dels en ubehagelig veterinærundersøkelse bare responderte med å slikke veterinæren
  • Det teller ingenting at Bob ikke har bitt noen, og at den ene lille skaden som ble påført da politiet ba vennen til Bobs eier gå med Bob bortover fortauet på Grønland i fjor, der Bob i glede ville hilse på en forbipasserende og kom borti henne med en klo, er et bitte lite merke i huden og et blåmerke. Denne ene lille hendelsen er det eneste som finnes å utsette på Bob i hele hans liv!
  • Det teller ingenting at Bob nå har stått 1 år på kennel, og at daglig leder på kennelen mener han er en av de aller snilleste og mest stabile hundene de har hatt på kennelen, og at de har hatt 20-30 ansatte der i sommer som alle har kalt Bob en stor kosebamse, som har vært så snill og rolig at 15 år gamle jenter som har vært sommervikarer har fått gå turer med Bob fordi de anser risikoen for at noe skulle skje som ekstremt lav
  • Det teller null og niks at Bob er en gammel mann på tilsvarende rundt 70 menneskeår

Samtidig har dommeren lagt alle politiets grove overdrivelser av sakens faktum og usanne beskrivelser av Bob til grunn som sakens faktum. Det selv om politiets eneste vitne, en polititjenestemann som vitnet via telefon, var veldig usikker og ikke husket så mye fra hendelsen og samtidig sa at han ikke har kunnskap om hunder!!!

HVIS DENNE DOMMEN BLIR STÅENDE SÅ ER ABSOLUTT ALLE HUNDER I NORGE I FARESONEN FOR Å BLI AVLIVET SÅ SANT EN POLITIBETJENT MENER HUNDEN UTGJØR EN FARE!

Mer skal ikke til. Så pass på hundene deres!!!!!

Vi må nå vurdere hva som skal gjøres videre, men det er vanskelig å godta en så svak juridisk begrunnet dom. Det «lukter» rettsskandale rett og slett!

Dere vil trolig lese om saken i media om noen dager, for dette må ALLE som har hunder eller interesse for hund få kjennskap til.

KAN DERE VENNLIGST DELE DETTE SÅ FLEST MULIG FÅR SE AT HUNDER ER RETTSLØSE I DETTE LANDET HVIS DENNE DOMMEN BLIR STÅENDE!

Flere har opplevd tilsvarende :

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/BJJegw/hundemareritt

Av Sigve

CEO Manager Phone +4740310231 (PS: Det er også vipps nr. Om du vil støtte DINMAKT.NO)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *