ALT ER ET SKUESPILL. HVER MINSTE DETALJ.

ALT ER ET SKUESPILL. HVER MINSTE DETALJ.

Victoria Nuland: USA har fastsatt dato for 3. verdenskrig.
Hvorfor i videokonferanse med Kiev, og ikke Moskva?

Russland: «Lurer på om det beistet, er i live».

Joe Biden stilles for Riksrett (219-208)

I en rettssak: Unngå at dommeren er Frimurer!

«MÅNELANDINGEN» på film her. Trener.. 🙂

«KLIMAKRISE» = NY SKREMSELSTAKTIKK

Selv om temaet, ikke direkte berøres direkte her, er det viktig å være klar over, at som menneskehet er vi inne i en prosess:

DER VI BLIR UMULIGE Å MANIPULERE.

Temaet, med mulig flere, blir heller berørt på en negativ måte.., men samme hva døm (politikere, media, og andre betalte utskudd) måtte komme med…, forblir vi upåvirket. Stillness in the Storm.

For oss som vil følge med, blir læringskurven bratt, men for enkelthets skyld.., går det rett inn.

Der da målet er høyere bevissthet, sier det seg selv, at Sannheten kommer i høysetet…., så har denne prosessen den glimrende sideeffekten, at «båndene blir kuttet» til ALT, hva disse «fryktsprederne».., enn måtte finne på.

Disse «fryktsprederne», særlig manifestert som politikere og folk innen media, vil stå igjen som apekatter, uten et eneste godt svar på, hvorfor løgn og bedrag.., ble så til de grader, bevisst spredd.

Døm som står bak kaoset, vet at kampen er tapt.

Vi som gjennomskuer dette her, vet bare ikke når to streker under svaret, blir satt.

Men det kommer.

Stillhet i Stormen, blir da det beste utgangspunktet, inntil denne akten, har utspillt seg.


Benjamin Fulford – 3. juli 2023:
Offensiv i Operasjon Gladio-Stil Mot Khazar Mafiaen, Utfolder Seg

Det etterlengtede militære grepet, mot den Khazariske Mafiaen i Vesten, ser ut til å utfolde seg. Opptøyene i Frankrike, Belgia og Sveits, bærer alle kjennetegn på dette. Menn i identiske svarte uniformer, iført støvler i politistil.., skaper kaos over hele kontinentet, mens de utgir seg for å være, Muslimske demonstranter. Dette er klassisk militær agent provokatør-handling, designet for å forberede opinionen for krigslov. Det er den eldgamle P3-frimurerstrategien «ab chao ordo» eller «ordre ut av kaos». Tanken er å skape så mye kaos, at innbyggerne ønsker velkommen en militær maktovertakelse, for å «gjenopprette orden».

Det faktum, at denne typen sabotasje finner sted i Sveits, betyr at en slags militær-lignende trekk mot BIS, WHO og andre Khazar Mafia-kraftsentre der, er sannsynlig. Det samme gjelder Belgia, hvor EU har sitt hovedkvarter. Den andre tingen å merke seg.., er at de «muslimske» opprørerne, systematisk retter seg mot Chabad dødskultanlegg, over hele Europa.

Disse «opptøyene», ser ut til å være koordinert med «pride-arrangementer», som fremmer homofili og pedofili. Legg merke til, at de franske opptøyene startet, akkurat da den tidligere mannlige prostituerte, og falske Franske Presidenten Emmanuelle Macron dukket opp, på et arrangement for å fremme homofili.

Dette skjedde i takt, med samtidige marsjer over hele Vesten…., med nakne menn…, som paraderte foran barn. De sang ting som «Vi er her, vi er rare og vi kommer for barna dine».

https://www.foxnews.com/us/nyc-drag-marchers-chant-were-coming-your-children-during-pride-event

Dersom det hadde vært nakne kvinner på parade, kan du være sikker på, at politiet ville ha grepet inn. Kanskje det er fordi, nakne menn er et mindre trafikkproblem.., siden forbipasserende sjåfører, ville se bort fra dem.., ikke på dem. Mer sannsynlig var det konstruert for, å tvinge den søvngjengende saueflokken, å våkne.

For å gjøre dette til en personlig trussel, mot den gjennomsnittlige borgeren.., prøver de også å tvinge dem til, å akseptere personer med peniser, på kvinnebad. Når datteren din, blir antastet av en skjeggete pervert, som utgir seg for å være en kvinne.., tvinger det deg til å engasjere deg.

I et annet grep, for å vekke sauene.., kommer den falske Joe Biden-presidentavataren, med mange bisarre opptredener og uttalelser. For eksempel, sa han «Jeg solgte mange statshemmeligheter, og mange veldig viktige ting …», mens han møtte den Indiske Statsministeren Narendra Modi. Bedriftspropagandamediene, prøvde å dekke dette som en «spøk», men vi vet alle.., at det er sant.


Videospiller
00:00 – 00:14
Biden: «Jeg selger Statshemmeligheter».


Deretter kan du lytte til den falske maskerte Biden, snakke om at RUSSLAND tapte Irak-krigen. Han lider virkelig av demens.


Videospiller
00:00 – 00:20
Biden: Borgerkrig i USA i 1960


BIDEN SLURVET SEG GJENNOM ET TOGVRAK AV ET INTERVJU TORSDAG, OG HEVDET DET VAR EN BORGERKRIG I USA I 1960, OG BLANDET SAMMEN GRUNNLOVEN OG UAVHENGIGHETSERKLÆRINGEN.., FØR HAN VANDRET AV BANEN, SOM EN FORTAPT ALZHEIMER-SYK.

https://www.zerohedge.com/political/watch-biden-wanders-set-softball-interview-after-claiming-there-was-civil-war-1960

«Joes avatar, vil snart sette alle varslere ut av arbeid.., Biden er en slik enmanns rød pillemaskin», kommenterer Pentagon-kilder.

Samtidig som «Biden» opptrådte som en senil narr, vedtok Kongressen resolusjon 503, som ber om riksrett mot Joe Biden «for høye forbrytelser og forseelser».., og likevel IKKE ETT ORD OM DETTE…, i bedriftens «media» – corporate media «presstitutes»

Presstitues – er et begrep som refererer til journalister og «snakkende hoder» i mainstream media, som gir partiske og forhåndsbestemte synspunkter.., som er misvisende skreddersydd.., for å passe en bestemt partipolitisk, finansiell eller forretningsagenda, og dermed neglisjerer den grunnleggende plikten til…, å rapportere nyheter upartisk.

Arild: Og avsnittet over.., er svar nok på «IKKE ETT ORD OM DETTE»


All Informasjon (Unntatt Tekst) for
H. Res. 529 – I forbindelse med
vedtak (H. Res. 503)
riksrett for Joseph R. Biden, Jr.,
President i USA, for
høye forbrytelser og forseelser.

  1. Kongress (2023–2024)

VEDTAK Vis oversikt


Handlingsoversikt (3)


22.6.2023
Vedtatt/godkjent i Hus: Ved samtykke til
vedtaket vedtatt ved protokollert avstemning:
219 – 208 (Rulle nr. 285).(tekst: CR H377)


21.6.2023
Husets Regelkomittee rapporterte
et originalt mål, H. Rest. 118-117, av
Mr. Roy


21.6.2023
Introdusert i Huset


Angående: High Crimes and Misdemeanors

Denne artikkelen handler om den juridiske termen. For Ann Coulter-boken, se High Crimes and Misdemeanors: The Case Against Bill Clinton. For Woody Allen-filmen, se Crimes and Misdemeanors . For filmen fra 2002, se High Crimes . For filmen fra 1973, se High Crime .

Anklagen om «High Crimes and Misdemeanors» dekker anklager om tjenestemenns oppførsel. Lovbrudd fra tjenestemenn, omfatter også vanlige forbrytelser, men kanskje med andre bevis- og straffstandarder, enn for ikke-tjenestemenn, med den begrunnelse.., at det forventes mer av tjenestemenn, ved deres embetsed.


https://www.congress.gov/bill/118th-congress/house-resolution/529/all-actions?overview=closed&q=%7B%22roll-call-vote%22%3A%22all%22%7D

Vi vet, at den virkelige Biden for lengst er borte (død), men poenget her, er at Joe Biden-symbolet på bedriftens (medias) makt, blir aktivt satt opp for…, formell (optisk) riksrett, kommenterer CIA-kilder.

Husets Taler Kevin McCarthy sier også, at Kongressen kommer (også) til å sikte Bidens statsadvokat Merrick Garland, basert på informasjon som kommer fra varslere.


Videospiller
00:00 – 00:43
Kevin McCarty live


En annen ting vi legger merke til, er at tusenvis av flyreiser blir kansellert rundt i USA, når 4. juli-ferien nærmer seg. Dette er for å forhindre Khazariske mafiamedlemmer fra å rømme, sier Pentagon-kilder.

Vi fikk også en veldig definitiv forklaring på, hva den såkalte Q-bevegelsen og Donald Trump, har med all denne aktiviteten å gjøre. Tidligere SAS Riccardo Bosi forklarer, at hele Q-bevegelsen ble startet av rundt 300 eller 400…, for det meste Navy- og Marineoffiserer. De tenkte opprinnelig på å arrangere et militærkupp, men innså at det ville innebære, å drepe store mengder amerikanske sivile. Så de bestemte seg i stedet for, å handle sakte og systematisk.., i samsvar med militær lov. Det er derfor, det har tatt så lang tid. Det har imidlertid nå kommet til et punkt, hvor ingenting kan stoppe det som kommer, sier Bosi.

Som et eksempel på, hvor ustoppelig denne bevegelsen har blitt «Sen. LINDSEY GRAHAM ble buet, hånet og fornærmet, fra det øyeblikket han gikk på scenen, til han gikk av den.., og ble senere ledd av og buet igjen.., under DONALD TRUMPs tale, under Pickens, South Carolina MAGA-samlingen, på lørdag.»


The swamp runs deep.

Hal Turner Radio Sow – Deklassifisert:
Foto av Lindsay Graham med Osama
Bin Laden og John McCain

Arild: Deklassifisert? Mange år siden, jeg så dette bildet.


Dette fotografiet av Graham, med den henrettede forræderen John McCain, og Tim Ozman aka Osama bin Laden, forklarer behandlingen han fikk.

«Det er bare tre grener av den amerikanske regjeringen nå, den ene er BlackRock, den andre er Raytheon, den andre? (tredje får jeg det til) er legemidler… Vi må få kontroll over denne svært korrupte eliten, i dette landet… «Jeg tror aldri vi kommer til, å komme til valget i 2024 … Jeg tror ting kommer til, å implodere i Washington, innen den tid»…. er hvordan oberst Douglas MacGregor, beskriver situasjonen.

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

Imidlertid, sier flere kilder at denne prosessen, kommer til å fortsette utover sommeren, og ikke forvente noen plutselig endring, nøyaktig 4. juli.2023.

Ikke desto mindre, som et tegn på at militæret virkelig tar grep.., saksøker mer enn 300 Kanadiske soldater regjeringen, for skader forårsaket av dem (regjeringen) av vaksinemandater. Vi advarer dem (soldatene) om å sørge for.., at DOMMEREN SOM LEDER SAKEN, IKKE ER FRIMURER.

https://www.theepochtimes.com/exclusive-over-300-caf-members-harmed-by-covid-vaccine-mandates-launch-500-million-lawsuit-against-military_5353040.html?utm_source=ref_share&utm_campaign=navigator&rs

Det Kanadiske Parlamentet hjelper disse soldatene, ved å innføre et lovforslag, som gjør vaksinemandater, ulovlige. (for detaljer, se videoen nedenfor)


Videospiller
00:00 – 10:02

C-278 2nd reading Government, can NOT
mandate vaccines to workers or travellers


Chrystia Freeland, de virkelige kriminelle bak vaksinen og andre forbrytelser, fra det kommunistiske Castrudeau-regimet i Canada, blir nå også avslørt.


Videospiller
00:00 – 01:11
Who Is She Really?


Et annet tegn på reell bevegelse, er Kongressen som handler mot CISA, Big Tech og regjeringsfinansierte tredjeparter, for å ha samarbeidet om.., å sensurere amerikanere. Som et langvarig offer for Google, Facebook etc. sensur…, er det godt å se, at det endelig blir iverksatt tiltak, mot disse fiendene av sannhet og ytringsfrihet.

https://judiciary.house.gov/sites/evo-subsites/republicans-judiciary.house.gov/files/evo-media-document/cisa-staff-report6-26-23.pdf

BEVÆPNING AV CISA:
HVORDAN ET «CYBERSIKKERHETS»-BYRÅ HAR SAMMARBEIDET MED BIG TEC OG «DISINFORMASJON»-PARTNERE, FOR Å SENSURE AMERIKANERE

Interim Staff Repot of the Committee on the Judiciary, and the Select Subcommittee on the Weaponization of the Federal Government

U.S. House of Representatives

..26. juni 2023


Det er også bevis på, at en slags økonomisk anomali finner sted, som kan være utløseren for den etterlengtede omstarten (ikke tilbakestilt) av det sosialøkonomiske systemet. Federal Reserve Board er nå unektelig konkurs, ifølge deres egen St. Louis Branch-nettside. Som du kan se fra den dramatiske grafen, på lenken nedenfor, har Federal Reserve Board, ikke betalt penger den er juridisk forpliktet til å gi, til den Amerikanske regjeringen, siden september 2022.

https://fred.stlouisfed.org/series/RESPPLLOPNWW

Dersom sjekkene til en privat virksomhet, som FRB spretter.., betyr det at de er konkurs.

I tillegg, med rentene som stiger så mye som de har, vil søppelvurderte selskaper, måtte betale 80% mer i renter, i løpet av de kommende månedene, ettersom lånene deres blir rullet over. Dette vil også påvirke boliglån, og ikke-søppellån. Det betyr bare, at kollapsen av det nåværende systemet, er en matematisk sikkerhet.

Et annet tegn på, at Khazar Mafiaen, går tom for penger, så har Soros Foundation kunngjort, at de sparker «minst 40%» av sine ansatte.

https://www.msn.com/en-us/money/companies/soros-foundations-to-cut-40-of-staff-after-handover-to-son/ar-AA1dgYDu

De prøver imidlertid fortsatt, å late som om alt er «business as usual», ved å utstede falsk statistikk.

For eksempel sier de i fjerde kvartal 2022, at real BNP steg 2,6 prosent, selv om real bruttonasjonalinntekt (GDI) falt 2,3 prosent, i første kvartal. De to tallene, skal være mer eller mindre like.

https://www.zerohedge.com/economics/largest-discrepancy-between-gdp-and-gdi-20-years

De prøver også å dekke over, et pågående løp mot bankene, ved på magisk vis..,

å snu 65 milliarder dollar i innskuddsutgang for innenlandske banker.., til 48,3 milliarder dollar i innskudd.

https://www.zerohedge.com/markets/fed-fkery-turns-65-billion-bank-deposit-outflow-48-billion-inflow

Vi har også blitt varslet av MI6, om hendelser på Sri Lanka, som kan påvirke hele verdens finansielle system. De stengte alle bankene sine i 5 dager, fra og med 30. juni 2023, og MI6 sier.., at det er å installere ny finansarkitektur. «Dersom det fungerer der, forventes resten av utviklingsland, å følge etter», sier de.

Dette trekket kom, etter måneder med krangel mellom IMF (Rothschilds), Verdensbanken (Rockefellers) og kineserne.., om landets gjeld. Khazar Mafia-finansierne, ba Kina om å avskrive Sri Lankas gjeld.., og Kina sa OK.., dersom du gjør det samme. Khazar Mafiaen sa nei. Dette argumentet gjentas, over hele verden.

Vi legger merke til, at bedriftsreportere er forundret over, at selv om byråkrater fra IMF og Verdensbanken, godkjenner nye lån, til steder som Pakistan…, dukker pengene aldri opp. De får stadig beskjed om, å «vente på neste G7-møte», men møtene kommer og går……, og fortsatt ingen penger.

MI6-kilden sier, at alle utviklingsland…, snart kan gi avkall på sine lån, til IMF og Verdensbanken.

I det som ser ut til å være et beslektet trekk, fra de franske Rothschilds, for å bryte med Rockefellers.., bestemte konkursrammede Argentina seg for, å bruke kinesisk yuan, og spesielle trekkrettigheter (SDR).., for å foreta en betaling som skyldtes IMF. Hva dette betyr, er at IMF lot som om de betalte seg selv…, ved å trylle frem SDR fra ingensteds, og ved å låne fra kineserne.

https://english.elpais.com/economy-and-business/2023-07-01/argentina-uses-yuan-for-the-first-time-to-settle-part-of-its-imf-debt. htm

Det viktige poenget å merke seg her, er at ingen amerikanske dollar var involvert. Sist gang franskmennene prøvde å gjøre noe slikt, ble den franske IMF-sjefen Dominique Strauss-Kahn, falskt anklaget, for å ha voldtatt en hushjelp.., og sparket.

Dette kom umiddelbart etter, at han fant ut at IMF-gullet, som skulle støtte SDR som dollar-erstatning, hadde blitt stjålet av Feds. Kanskje dette nye trekket fra franskmennene, har noe med opptøyene i Frankrike å gjøre.
………………………………………………………………………………………………..
IMF = International Monetary Fund

ECB = European Central Bank

SDR (Special Drawing Rights)= en internasjonal reserveaktiva. SDR er ikke en valuta. Kursen på 1 SDR, beregnes ut i fra verdien på fem utvalgte valutaer – amerikanske dollar, euro, kinesiske yuan, japanske yen, og det britiske pundet.

IMF opprettet SDR, som et supplerende internasjonalt reserveaktivum i 1969, da valutaer var knyttet til prisen på gull og amerikanske dollar, var den ledende internasjonale reserveformuen. IMF definerte SDR, som tilsvarende en brøkdel av gull, som tilsvarte én amerikansk dollar.

Da FASTE VALUTAKURSER ble avsluttet i 1973, redefinerte IMF SDR, som ekvivalent med verdien av en kurv med verdensvalutaer. SDR i seg selv er ikke en valuta, men en eiendel, som innehavere kan veksle til valuta, ved behov. SDR fungerer som kontoenheten til IMF, og andre internasjonale organisasjoner.
…………………………………………………………………………………………………

Videre:


Videospiller
00:00 – 00:18
Døm 4 videoene her, er det i nuet, ingen orden på.


Videospiller
00:00 – 00:40


Videospiller
00:00 – 00:30


Videospiller
00:00 – 00:10


Vi så også ECB-president Christine Lagarde hevde, at «klimaendringer påvirker inflasjonen», i et annet tegn at Khazar Mafiaen, ønsker å bruke:

«KLIMAKRISE» = NY SKREMSELSTAKTIKK, for å presse penger fra massene (oss).

Dette sammenfaller med, at giftig avfall blir brent i byer, og skylden på «Kanadiske skogbranner, forårsaket av klimaendringer». Merk også, at hun vises på en skjerm…, men ikke personlig. Dette bidrar til å bekrefte Hvite Hatter-rapporter om…, at den ekte Lagarde, allerede er arrestert.


Videospiller
00:00 – 00:21


Denne påkallelsen av en «klimakrise»…, ser ut til å
være en dekning for, EUs konkurs. Polsk etterretning, rapporterer Ungarns statsminister Viktor Orbán -som har deltatt på et EU-toppmøte – sier: «Det eneste spørsmålet alle stiller her i Brussel.., er: Hvor har pengene blitt av?».

Han spurte dette, fordi EU-kommisjonen la fram et budsjettendringsforslag, som ber medlemslandene om.., å betale titalls milliarder euro. «Spørsmålet oppstår: Hvordan oppstod denne situasjonen, og hvordan brakte de EU, på randen av konkurs … Bare 2 år inn i 7-årsbudsjettet…, går #Brussels tom for penger. Hvordan skjedde dette? Hva skjedde med budsjettet? …EU ønsker å få 50 milliarder euro fra medlemslandene, for å gi til Ukraina.., mens de ikke engang kan redegjøre for, pengene vi har gitt dem så langt».


Denne mangelen på penger, er knyttet til trekket.., om å stoppe Khazar Mafia-tyveri, fra det Europeiske, Amerikanske og Japanske folket .., under navnet på forskjellige kriser.., enten de er «PANDEMIER», «UKRAINA» eller nå «KLIMAENDRINGER».


KHAZAR MAFIAENS SVINDEL, BLIR NÅ SYSTEMATISK AVSLØRT.

Det viser seg, at nesten alle temperaturmålestasjoner, som drives av National Oceanic Atmospheric Administration (NOAA) er ødelagt…, for å få landet til å virke «varmere» enn det egentlig er, noe som effektivt forsterker «global oppvarming»-jukset, bekrefter den Polske rapporten. I følge en studie fra Heartland Institute, oppfyller ikke 96% av NOAA-temperaturstasjonene byråets standarder…, for «uskadet plassering».

De fleste av NOAA-temperaturstasjonene, er plassert i nærheten av gjenstander, som fanger eller genererer varme, og dermed FORFALSKER AVLESNINGENE DERES.

https://cenzurowane.pl/globalne-ocieplenie-96-stacja-meteo-poduje-bledne-odczyty/

Her er et annet eksempel:

USA Today-artikkel: 8. mars 2022 -> Utsetting av GMO-mygg i Florida

CNN-artikkel: 27. juni 2023 -> Malaria i Florida, USA, oppdaget for første gang på 20 år

Snart kan vi forvente en overskrift som proklamerer «Klimaendringer bringer malaria til Florida». Da vil vi se et fremstøt for «malariavaksiner». Hvem har nytte av malariavaksine? «Teaterstykkebok Kjent. Ingen steder å gjemme seg lenger, sier Pentagon…

Arild: «Teaterstykkebok kjent».., er myntet på at vi kjenner triksene dømmes. Det er rett og slett en manual, angående fremgangsmåter, for det meste. De fleste har sett og erfart, den boka nå.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Trusler….
..8. mars 2022
Millions of genetically modified
mosquitoes may soon be buzzing
in Florida and California. Here’s why.
………………………………………………………………………………………………
..27. juni 2023
Are the US malaria cases in
Florida and Texas, a cause for
consern? Our medical analyst
weighs in.


La oss nå ta en titt på krigsforbrytelsene og svindelen i Ukraina.

La oss først se på dette bildet, fra juli 2006 av George W. Bush, som spiser sammen med en litt ugjenkjennelig Vladimir Putin, på et arrangement i St. Petersburg, Russland, arrangert av Yevgeny Prigozhin (stående, til høyre).


God Mat


Dette var på den tiden, Bush-klanen foreslo en ny kald krig med Russland, for å styrke det militærindustrielle komplekset.

Det var også en annen agenda i sving. Rand Corporation rådet den Amerikanske regjeringen til, å kutte Tysklands energibånd med Russland, dersom de ønsker å forhindre, at EU blir en konkurrent, sier polakker. Til slutt ble dette oppnådd, ved å sprenge Nord Stream II-rørledningen. Resultatet: Tyskland alene, ble plyndret av Khazar Mafiaen, med 132 milliarder dollar i fjor.

NYTT – Kapitalstrømmer på et nytt rekordnivå: 132 milliarder dollar mer i direkte investeringer, strømmet ut av Tyskland i fjor, enn inn i landet.

pic.twitter.com/mtrKteHNP0

— Disclose.tv (@disclosetv) 28. juni 2023

Dette er den samme Rand Corporation, som rådet til å sprenge Japans atomkraftverk i Fukushima, for å forhindre Japan i å bli energiuavhengig.

Hvem tjente på begge angrepene: Rockefellers.

Khazar Mafia-forbryterne prøver nå også.., å tjene på folkemordet i Ukraina. Nedenfor kan du se den irske MEP Mick Wallace får mikrofonen kuttet.., mens han beskriver hvordan Khazar Mafia-grupper som BlackRock, stjeler Ukrainas jordbruksland og industrielle eiendeler.

«Det ser ut som utryddelsen av, deres egen befolkning», sa en ukrainsk soldat til Vice, om situasjonen ved fronten.

Det er også mye bedrift-skuespill, som følger med disse forbrytelsene.

«ALT ER EN FILM. HVA DISSE MENNESKENE HAR PÅ SEG HVER DAG…HVEM DE MØTER, NÅR OG HVOR DE MØTER..HVA DE SIER TIL HVERANDRE..HVORDAN DET ER FILMET OG REDIGERT..ALT ER ETT STORT SHOW», sier man i PENTAGON.

Denne videoen av Vladimir Zelensky og Greta Thunbergs møte er et godt eksempel.

«Alle vet at Zelensky på ingen måte, er uavhengig. Han blir fortalt hva han skal gjøre, hvilken politikk han skal følge … det er ingen vits i å snakke med ham, sier Russlands utenriksminister Sergei Lavrov.

https://tass.com/russia/1641351

Nå som Khazar Mafia Teateret har blitt avslørt.., blir dette brukt mot dem. Latterlig er denne videoen, der den Ukrainske sangeren Ruslana, vinner av Eurovision 2004, etterlyser F-16 jagerfly. Hun har hjelmen på, men av en eller annen grunn, glemte hun å bruke bukser.

Og så var det hele denne Wagner-kupp-operaen. Som polsk etterretning forklarer;

«De Vestlige tjenestene nådde Prigozhin, og ønsket å manipulere ham. Prigozin ante mye penger, og tenkte på hva han kunne gjøre, for å holde ulven matet, og sauene trygge. Han ringte Kreml, og avslørte alt. – «Hva skal vi gjøre?» spurte Prigozhin. Han fikk svar. Vi kommer til å lage bråk.

Nå er den ekte Wagner utplassert i Hviterussland, bare 80 kilometer fra den Ukrainske hovedstaden Kiev.

Selvfølgelig forventer vi ikke, at Khazar Mafiaen skal gå stille inn i natten.

Victoria Nuland, sjefen for det Amerikanske Utenriksdepartementet, erklærte offisielt på en videokonferanse med Kiev.., at 3. verdenskrig vil begynne 11. juli 2023. Hun uttalte, at USA og dets partnere, vil kjempe så lenge det tar – 16 år eller mer … Datoen ble valgt, for å falle sammen med NATO-toppmøtet, et endagsmøte i Litauen.

https://yournews.com/2023/06/11/2583592/victoria-nuland-states-that-wwiii-will-effectively-begin-on-july/

Jeg lurer på, hvorfor dette beistet.. i det hele tatt er i live? Eller er hun det?

Det andre store spørsmålet, som fortsatt henger i luften, er: når begynner den etterlengtede romoperaen?

Det kan allerede ha begynt, som vist i denne videoen av en Russisk rakett, som skyter ned et usynlig romfartøy.


Videospiller
00:00 – 00:20
NEDSKYTING


Så er det som vanlig, ukentlige UFO-observasjoner, fra hele verden. Her er noen av de siste:

  1. Et tildekket moderskip. Vi blir fortalt, at de vil avdekkes, når massene er klare.

Videospiller
00:00 – 00:34


  1. En UAP over Warszawa, Polen i 2023

Videospiller
00:00 – 00:22


  1. En roterende UAP over Florida 26.06.2023

Videospiller
00:00 – 00:45


  1. Flere kuler over Mexico

Videospiller
00:00 – 00:30


  1. En UFO flyr forbi over Californiahavet 29.06.2023

Videospiller
00:00 – 00:43


Som en påminnelse om at vi har sett en romopera før, sjekk ut videoen hans av «månelandingene»» sendt til oss av P3 Freemasons.


Videospiller
00:00 – 00:54
«Månelandingen»


Ok, så send meg opp for uken, Scotty.

Slutt


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *