Propaganda..

SKOLEEKSEMPEL PÅ PROPAGANDA GJENNOM 500 DAGER:
NRK og Morten Jentoft repeterer daglig om «den brutale russiske fullskala-krigen» i Ukraina.

FAKTA 1:
Russland har rykket inn i Ukraina og frigjort de fire russisktalende utbryterrepublikkene som har bedt Russland om hjelp etter å ha blitt bombet daglig fra 2014 til 2022 av Zelenskyj og hans forgjenger. I 500 dager har Russland holdt standen i disse fire russisktalende utbryterrepublikkene. Dette området representerer under 1/5 av Ukraina.

FAKTA 2:
Putin sendte en forespørsel til Joe Biden før jul i 2021, og ba om en garanti for at Ukraina ikke skulle bli medlem av NATO (slik Cuba i sin tid ikke skulle alliere seg med Sovjetunionen.) Med en slik garanti hadde det IKKE blitt krig. Siden USA ønsket krig, så lot USA være å svare på forespørselen fra Putin.

FAKTA 3:
Russland og Ukraina hadde en fredsavtale klar i april 2022, der Ukraina lovet å ikke bli medlem av NATO, og Russland skulle trekke seg ut av Ukraina. Daværende statsminister Boris Johnson satte kjepper i hjulene for den fredsavtalen.

SPØRSMÅL:

 1. Hvem er den brutale krigshisseren her? Hvem vil ikke ha fred?
 2. Hvem ønsker WW3?
 3. Hvem bruker falske flagg?
  a) Gassrørledningene og
  b) demningen.
  c) Og nå kommer atomkraftverket.
  d) atombombetreff

LIKEVEL TUTES ØRENE FULLE AV PROPAGANDA AV NRK TIL DET NORSKE SOVENDE FOLKET!


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *