LA BARN VÆRE BARN 💚

FREEDOM av GLENN Richard Bergstø

PREMISS

Voksne må få lov til å ligge med hvem de vil som kan gi samtykke . De må få lov til å føle seg som hvem, eller hva de vil, uten samtykke. Det er en menneskerett. Og jeg må få lov til å ha meninger om PRIDE, FRI og regnbuemåneden. Som også er en menneskerett. Jeg kritiserer ingen legning, men metoden og bruken av ord og utrykk.

Jeg er ikke imot å feire kjærlighet eller toleranse, men mener at FRI og pride feirer ingen av delene. Jeg mener det er stor forskjell mellom voksne og barn, og at denne forskjellen må beskyttes.

BARN HAR INGENTING I EN PRIDE PARADE Å GJØRE ; BARN TRENGER IKKE SE DILDOER ELLER FÅ ET STØRRE INNBLIKK I VOKSNES SEXLIV OG PREFERANSER, BARN TRENGER IKKE LÆRE OM ANALSEX FØR BLOMSTER OG BIER. BARN LÆRER OG ER MOTTAGELIGE, OG PRIDE LÆRER DEM IKKE OM ET INKLUDERENDE SAMFUNN, OM TOLERANSE OG AKSEPT, OG DEFINITIVT IKKE OM KJÆRLIGHET. PRIDE LÆRER BARN Å FOKUSERE PÅ SEKSUALITET, ATTRAKSJON, BEGJÆR OG EKSHIBISJONISME.

ORD, UTRYKK OG BEGREPER

Begrepene som nå blir mye brukt, burde grundig tenkes over. Fordi ord har en betydning og en virkning. Det ligger motivasjon bak våre valg av ord.

ATTRAKSJON ER IKKE DET SAMME SOM KJÆRLIGHET

Det er ingen automatikk at man elsker hva man er tiltrukket til.

TVANG ER IKKE TOLERANSE !

Å tvinge andre til å godta eller betrakte sin seksualitet, legning eller fetisj er ikke toleranse. Å gå i tog som demonstrerer seksualitet og perversiteter er ikke det samme som å ønske folk skal være tolerante ovenfor hvilket kjønn man er tiltrukket av.

Stolthet/Pride er ikke det samme som ekshibisionisme

Man trenger ikke å demonstrere legning eller kjønnsorganer til barn for å uttrykke at man er stolt av sin legning. Og man kan være stolt uten å dekorere alt i regnbue.

AKSEPT OG FORSTÅELSE ER IKKE DET SAMME SOM NARSISSISME

Å forlange at hele verden må se deg slik du ser deg selv, eller kalle deg det du vil de skal kalle deg er ikke veien til forståelse. Man kan ikke forlange at hva man føler er sin identitet, skal være like viktig for alle andre som for seg selv.

PRIDE MÅNEDENS BETYDNING AV KJÆRLIGHET ER IKKE TOLERANSE OG MANGFOLD, MEN INTOLERANSE OG EKSKLUDERING

Forskjeller og toleranse ;

Forskjellene mellom oss mennesker er det som skaper spenning, variasjon og mangfold. Og toleranse er når vi klarer å akseptere forskjellene, ikke når vi prøver å fjerne dem.

Vi har ikke oppnådd tolleranse hvis alle formes, eller tvinges, til å ha de samme meninger, samme synspunkter, samme religion, samme kjønn eller samme legning. Når alle er like, er det ikke lenger noe igjen å tolerere eller akseptere. Og i juni er det de skjeve som ikke identifiserer seg med, eller kritiserer pride, som minst tolerert og mest marginalisert.

UENDELIG OG/ ELLER UDEFINERTE KJØNN, PRONOMEN OG LEGNING SKAPER UENDELIGE KUNSTIGE FORSKJELLER SOM VIL ELIMINERE DE FAKTISKE FORSKJELLER.

Hvordan kan en mann være homofil hvis det ikke er forskjell på menn og kvinner , hvis kvinner kan være menn , eller hvis ingen kan definere hva en mann er ? Slik blir både biologi og språk uten mening. Slik blir stolthet over skjev legning ugyldig og kampen for aksept meningsløs. Slik blir kvinnens lange kamp om likeverd gjort ugyldig og meningsløs. Og slik er starten på å gjøre alder og forskjellen mellom barn og voksne ugyldig.

HVA ER KJÆRLIGHET ?

Kjærlighet er å gi av seg selv uten å forvente noe tilbake. Kjærlighet er å ønske noen det beste. Kjærlighet er å beskytte og forsørge.

Kjærlighet er å bli revet med og miste all fornuft. Kjærlighet forsterker sansene, og gir like mye smerte som lykke. Kjærlighet er en uforståelig og universal kraft som aldri går tom.

Kjærlighet er noe som er sammenflettet dypt i oss, med lange røtter. Og de som har opplevd kjærlighetssorg vet kjærlighet sitter i både kropp og sjel.

Jeg mener å dyrke det kjødelige har ingenting med kjærlighet å gjøre. Utenom kjærlighet til egoet, sine attraksjoner, sitt begjær og selvtilfredsstillende. Å feire perversiteter og fetisjer på åpen gate har ingenting med kjærlighet å gjøre, men narsissisme og ekshibisjonisme. Jeg ville ment det samme hvis heterofile skulle feiret sin seksualitet i en måned.

Av Sigve

CEO Manager Phone +4740310231 (PS: Det er også vipps nr. Om du vil støtte DINMAKT.NO)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *