Putin er president for sitt folk…

Jeg blir mer og mer overbevist om at Putin er en president, så vil sitt eget folk det beste ut fra forutsetninger han har faktisk. Han er stikk motsatt av det den norske onde globalistiske regjeringen faktisk er å praktisere. Manipulasjonen har prøvd å manipulerer så lenge nå at det er blitt avslørt . Men fakta kommer for en dag , likeså injeksjoner som også politikerne og MSM medía manipulerte. Forvirret hele befolkningen med frykt for porno. tilsvarende vi ser i Ukraina krigen til USA og NATO . Det er mange som vil oppdage at en har blitt lurt også , av alle de som overlever injeksjoner de fikk gratis av Høyre/Erna. og et samlet Storting har i Norge . Ondskapen her i Norge er betydelig mer alvorlig , Putin når ikke opp til anklene til Støre og Erna .
Det er så vanskelig å forestille seg at noen er i stand til å gjøre slike forferdelige ting mot noen. Og når jeg ser på bibelen og ser gjennom århundrene, har det vært mye ondskap på tvers av nasjoner.
Jeg er overbevist om at det må være demoniske krefter i spill, for å overstyre menneskeheten i folk for å gjøre slike ting.

https://www.facebook.com/100001994302618/posts/pfbid029uxVLyHFtNr3pfELVH8bM6aR4UUgb5FbeHYtfL2bft8XGonfhfTpej1SeHvwYhNBl/

Av Sigve

CEO Manager Phone +4740310231 (PS: Det er også vipps nr. Om du vil støtte DINMAKT.NO)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *