Nå slettes hundrevis medisinske artikler…(kremt)

  1. juni 2023
    De ble brukt til å politisk begrunne Covid-tiltakene.

Av Derimot.no

Dr. Scott Jensen advarer nå mot hva som er i ferd med å finne sted innen legevitenskapen. Han og andre oppdager at hundrevis av medisinske artikler slettes fra tidsskrifter og databaser. Dette er artikler som ble brukt for å fremme en bestemt helsepolitisk agenda, nedstengninger, maskekrav, isolering og ikke minst vaksinering.

Disse artiklene ble også brukt til å faglig svekke medisinske autoriteter og andre som argumenterte mot disse tiltakene. Artiklene ga altså inntrykk av at tiltakene var faglig funderte og var støttet av god forskning og vitenskap.

Når en i ettertid skal sjekke kvaliteten på den forskningen disse artiklene bygget på viser det seg at den ikke holder mål. Derfor må de fjernes for å svekke en kommende og voksende kritikk av de politiske beslutninger og tiltak som er utført.

Vi har hatt artikler fra Dr. Scott Jensen tidligere her på derimot.no, feks. denne:

Kunstig oppblåste Covid-19- tall fra USA

I videoen under, som er kort, uttaler han seg svært tydelig slik at den er lett å forstå. Anbefales.

Mange av de ansvarlige er for lengst saksøkt, men hvor er rettsapparatet (se liste over saksøkte personer i videoen)… ???


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *