Kvikklunsj blir forbudt..

Ukraina er blitt en verdensomspennende sanksjonsveileder? MEN HAR DE SANNHETEN?
Kvikklunsj fjernes fra SAS’ flygninger etter at Mondelez i slutten av mai havnet på Ukrainas svarteliste.
Siden Freia-eier Mondelez står på Ukrainas svarteliste, stopper flyselskapet SAS salget av Freias sjokolader. (Foto Fredrik Hagen NTB)
Fra og med torsdag besluttet SAS å stoppe salget av Mondelez-produkter om bord på sine flyvninger, bekrefter pressesjef Tonje Sund i SAS til VG.
– Vi har tatt bort produkter fra Mondelez, som er på Ukrainas International War Sponsors list, sier Sund til avisen.
Det var i slutten av mai at Ukrainas antikorrupsjonsmyndighet satte opp en svarteliste over selskap som bidrar til inntekter i den russiske statskassen. Freia-eier Mondelez er ett av selskapene på listen.
.
ER virkelig president Zelensky en «helgen» som aldri er sjefen for krigsherjingene i Ukraina, påstås av flere alternative media er det motsatte. Har noen kommet over rapporter fra f.eks. OSCE / OSSE fra krigshandlingene i østlige delen av tidligere Ukraina?
.
Litt mer informasjon og mulige påstander: https://folkebevegelsen.wordpress.com/2022/09/13/pastander-om-planene-bakgrunnen-for-energikrisen-og-krigen-ukraina-mv-russland/ – Krigshandlingene skyldes vestlige politikeres beslutninger om økonomisk samarbeid mot Russisk styre, dets funksjon som nasjon og dets innbyggere!?


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *