BREVET TIL FLYSELSKAPET…

Som noen helt sikkert har fått med seg så følger jeg med på flytrafikken i gjennom appen flightradar24, og har gjort det daglig i tre år nå. Ett av firmaene som er godt inne i dette, og som flyr mye over området her, er Blom geomatics, dette var i utgangspunktet et firma som fløy rundt å kartla terrenget. Nå har de byttet navn til Field og driver å flyr rundt å stråler befolkningen i stedet.

For en uke siden ringte jeg dem for å klage, samt at jeg hadde noen spørsmål. Firmaet har bare et mobilnummer å treffes på. Det var en litt eldre dame som tok telefonen. Jeg sa hvor jeg ringte fra og at jeg ville levere en klage, samt at jeg hadde noen spørsmål. Javel, sa hun. Hva gjelder klagen?
Jeg spurte hvorfor dette firmaet så og si kun fløy over Fredrikstad området, og sjelden andre steder. Det kunne hun ikke svare på men hun skulle se om ikke hun kunne sette meg over til noen som kunne svare på det. Så ble det stille en lang stund. Jeg brøt inn å spurte om ikke hun kunne sette meg over til en av pilotene. Men da svarte hun forskrekket; det kan da jeg ikke gjøre. Men, sa hun videre, du kan jo sende klagen og spørsmålene dine inn på Mail. Så ga hun meg mailadressen.

Jeg har sittet å grublet på hvordan jeg skulle formulere den best mulig, men bestemte meg for bare å si det rett ut, så mailen ble sendt nå i morges. Her er hva jeg skrev 😊

Jeg ringte dere for 1 ukes tid siden, da jeg vil levere en klage, samt at jeg har noen spørsmål til dere, og fikk snakke med en dame. Hun kunne hverken svare meg på mine spørsmål eller sette meg over til en annen person, så hun ba meg om å sende en Mail.

Jeg bor ved skårakilen på Gressvik.
Som jeg fortalte damen jeg snakket med på telefonen, så har jeg fulgt dere, samt andre selskap igjennom appen flightradar24, i over en treårs periode, samt at jeg har filmet live når jeg har hatt mulighet til det. Og når det gjelder fly fra deres selskap så har jeg ofte muligheten til å filme dere.

Jeg er ikke den som er kjent med «å gå rundt grøten», så jeg vil begynne med å si at jeg er fullt klar over hva dere driver med. Jeg vedlegger en video som jeg filmet av deres fly, dagen etter telefonsamtalen jeg hadde med dere.

Mengder av mennesker er nå klar over at chemtrails eksisterer, sluppet ut fra fly fra militære eller store flyselskap, og de begynner også å forstå at endel av innholdet i chemtrails er redusert Graphene oxide, noe som også er hovedingrediensen i disse såkalte «vaksinene»
Jo mer Graphene et menneske har i kroppen, jo sterkere reaksjon blir det ved eksponering av stråling av alle slag, samt lydfrekvenser.

Jeg forstår at det er enormt med penger i dette, men innerst inni svarte helvete; DERE DREPER MENNESKER! Er dere fullstendig forrykte?! Er dere klar over straffen dere vil få, om dere blir dømt for dette?

Jeg er ikke bare forbannet, men også trist. Trist over at noen av våre medmennesker har synket så hinsides lavt. Trist over at det er penger som settes høyest. Jeg er forbannet fordi jeg vet at dette er satans verk, og at ondskapen ikke har noen ende i dag.

Jeg har ikke bare fulgt med på flightradar24, men har brukt disse årene på å lære meg den virkelige historien, den vi aldri fikk lære på skolen. Jeg har forstått at det er de som kaller seg for jøder, som har maktmonopol her i verden, de som eier bankene og finansinstitusjonene, media, NASA, medisinindustrien og andre store og viktige organisasjoner og bedrifter. De har allerede tatt over alle regjeringer i verden. Nå er det bærekraftig utvikling som gjelder. Nå skal de trege, grådige og dumme menneskene bort, og kunstig intelligens inn. Nå skal alt resettes og fornyes, og den nye verden skal styres igjennom kunstig intelligens. Og dere i Blom geomatics eller Field, som dere så elegant har skiftet til, er en del av depopuleringsprogeammet som kjøres unisont over hele verden. Jeg både «ser» og hører våpnene på flyene deres. Direkte energivåpen, usynlig med det blotte øyet, men som dere ser, så skaper strålingen fra flyene deres interferens på elektroniske ting, som mobilkamera, og det vises på videoopptak.

Dere ga meg en sprek dose dagen derpå, som dere ser på videoen. Var dette en barnslig hevn fordi jeg ringte dere og fordi jeg bryr meg? Men når det er sagt så har jeg registrert dere daglig flyende over her etter jeg snakket med deres ansatte på telefon. Denne kriminelle adferden er utrolig nok legalisert, for dere har jo faktisk politiet som «makkere». Hvordan føles det?

Hvorfor har dere forresten base i rakkestad, og hvorfor kjører dere så ofte over Fredrikstad området?

Jeg forstår at det er fånyttes å klage, nettopp fordi det dere gjør, er en del av agendaen, og at dere også på en måte, kanskje er tvunget inn i dette. Jeg kjenner jo til det at for eksempel veterinærer og leger som ikke går med på kriteriene, mister lisensen, og om de enda skulle være «så frekke» å enda ytre seg om saken, så blir de likvidert.

Men for alt jeg vet, er firmaet deres eid og drevet av jøder som er «all inn», og da har jeg ingen som helst sympati for dere.

Tilslutt vil jeg advare dere om at dere ikke kan skremme meg fra å ta opp denne problematikken på sosiale medier. Jeg er ikke redd dere eller noen andre.

Så nå har dere min skriftlige bekreftelse på at jeg og mange andre vet hva dere og andre små flyselskap har som virke. Trekk dere ut av denne galskapen innen det går dere ille, og dere plutselig må stå for det dere gjør og har gjort.

Hilsen Ie Ølsen


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *