Prisen og skeive..

(Kopieet)

De presiserer at ungene skal lære å respektere alle hudfarger, religioner, og legninger, at de ikke ønsker promotering/glorifisering tenker jeg er mer enn innafor.

Jeg er homse, og jeg gir blanke i uyhva du måtte kalle meg, unntatt skeiv, jeg og mange med meg er ikke skeive. at «Fri» og «Pride» står for mangfold og inkludering stemmer kun dersom du er enig med dem. Vi er mange LHB som overhodet ikke er enige i ideologien de forfekter. De av oss som er så tjukke i huet at vi ytrer det i tillegg, blir stemplet som transfober, nazister, hatere, høyreekstreme , kristenkonservative osv. Det er vi selvsagt ikke, men for dem er det helt legitimt å spre usannheter om meningsmotstandere. Jeg er 100% sikker på at majoriteten av de som ønsker å frita barna sine fra Pride vil være mer inkluderende overfor meg, og andre som er uenige med aktivistene enn FRI og transaktivister er.

De nøyer seg heller ikke med å definere seg selv, de vil også definere hva alle vi andre er. Kvinner, og menn hetero, som homo er nettopp det – kvinner, og menn. Ikke CIS kvinner, og CIS menn. Selv forlanger de å bli omtalt som de selv ønsker, men bryr seg overhodet ikke om alle LHB som ikke ønsker å benevnes «skeiv» – det må vi bare finne oss i.

Jeg mener at kjønn ikke er en følelse, men biologi, og frem til noen kan bevise noe annet (følelser er ikke bevis), så står jeg fjellstøtt i tokjønnsmodellen. Noen svært få mennesker opplever en så alvorlig kjønnsdysfori at de gjennomgår ikke reversibel, kjønnskorrigerende behandling. De skal selvsagt få den medisinske hjelpen de trenger. Når jeg omtaler dem, så bruker jeg selvsagt også personlig pronomen han / hun som de føler er riktig. De det gjelder er så vidt meg bekjent heller ikke aktivister som mener hele verden er i mot dem. De fleste av dem lever sine liv som alle oss andre, uten å stille urimelige krav til omverdenen.

Menn med penis som hevder de føler seg som lesbiske kvinner med eller uten østrogen er heterofile menn – punktum. Kvinner med vagina som hevder de føler seg som homofile menn med eller uten testosteron og dobbel mastektomi, er heterofile kvinner – punktum. Noen av dem hevder også at en penis kan være en vagina, og en vagina, en penis – dem om det, men da trenger de hjelp til å realitetsorientere seg.

Når en kvinne med vagina som hevder å være homse sier hun begynner å gråte når homofile menn sier de ikke vil vurdere å ha sex med en «mann» uten penis – så sier jeg – værsågod begynn å gråt. Ser jeg en mann som åpenbart er en mann – så bruker jeg det personlige pronomenet «han» – ikke»hun» eller enda være «de/dere.» Får de da så vondt i følelsene sine at de bryter sammen i krampegråt, så værsågod – gråt i vei.

De må gjerne få lov til å fantasere, ha rollespill om at de er noe de ikke er, men de får ikke lov til å forlange at alle andre skal bekrefte dem som noe de ikke er. Det er selvsagt også helt i orden at et samboerpar hvor mannen leker lesbisk, og bor sammen med en kvinne lever ut sin lesbefetisj som par, Men de kan ikke bli fornærmet når andre påpeker de er i et heterofilt forhold.

Pride dreide seg en gang om like rettigheter for homofile som det heterofile hadde. Det har vi hatt en stund, og Pride har således utspilt sin rolle. Vi var også opptatt av å få «elske hvem jeg vil» – det er også stort sett akseptert.

Nå blir Pride brukt til å irritere, og provosere. «Elske hvem jeg vil» begynner stygt å nærme seg «Elske hvem de vil».

Jeg brekker meg når jeg ser et Pride – flagg – når mange LHB er møkklei all propaganda – så burde kanskje både «folk flest» – og ikke minst politikerne ta ett hint.

De eneste som har skyld i at språket mot LHB har hardnet til de siste årene er Foreningen Fri – og Pride selv godt hjkulpet av godhetsposrer.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *