SANNHETEN OM CORONA..

Link til video: https://www.facebook.com/794525581/posts/pfbid0Uyap48FWsGaqkf9TZbiL9Tni2e1DgdiFFRGyYyvwYwGUY9qojySvgFRoEjGVf79Ll/

Fauci er desperat i å beskytte djevelskapet han er en del av,se linken:

https://www.facebook.com/835340516/videos/633696688489610/?idorvanity=574549120320695&ref=share

Så kommer eksempler i tusentalls som dette..SKADET AV PFIZER..

https://nyadagbladet.se/halsa/skadespelaren-barry-duffield-talar-ut-om-sin-vaccinskada/

Er du lenger i tvil?

Anders Brunstad driver profesjonell research.. han levere noen sannhets fakta som er bare kan bortforklares med løgn! 5G er ikke så uskyldig som folk trur, Les videre:

The most interesting scientific discovery of my lifetime I made this week when I analyzed All Cause Mortality of Canada for 2020 in the Metro Provinces with 5G launched at different time periods. The fact that the waves of excess death is 100% correlated to the 5G rollout I found by researching the Launch Program the day after I made the statistical analyses. I documented it and put it into slides in a PowerPoint presentation.

Https://Spleis.no/ab2023inri

My plan for today is to prepare a script to make a video presentation along with Dr Robert O. Young on this and other interesting stuff from my research into 5G as the most likely cause of Covid19 as my research into All Cause Mortality in Norway, the USA, Switzerland, and Canada very clearly indicates.

Please feel free to study each slide and to share my research on groups and to friends to try to make people realize that we have been lied to.

The Pandemic was planned to be the consequences of the 5G roll out in a Psychological Military Operation to force several billions to take gene editing trans humanistic experimental jabs.

These revelations made me to take the initiative to found a new organisation to fund and make independent research; The Independent Narrative Research Initiative, INRI.;
Was founded yesterday at 5PM Oslo time and 8AM California time.

The founding members include a Norwegian scientist and Dr Robert O Young, known for the PH Miracle.

I wish all my friends a joyful Pinse!
Let us celebrate the birthday of the Christian Church.

I am very greateful for sharing of my research and any contribution to further work for the humanity!

Thanks!

Følg med..dette er Alvorlig!De hemmeligholdte Pfizer-dokumenter åpnet etter ordre fra den amerikanske føderale domstolen. Og de måtte bekrefte grafen okside i vaksinene, som de før hadde blånektet på. Grafenokside, et svart giftig og elektrisk-ledende stoff. FDA hadde forsøkt å utsette utgivelsen av Pfizer c-19 vaks. sikkerhetsdata i 75 år, til tross for at de godkjente injeksjon etter bare 108 dager med en sikkerhetsgjennomgang 11. desember 2020. I begynnelsen av januar 2022 beordret dommer Mark Pittman FDA å frigi 55000 sider per måned, og siden har PHMPT lagt ut dokument på nettsiden etter hvert, de har blitt publisert. Ett av de siste dokumenter bekrefter bruken av Grafenokside i produksjonsprosessen av Pfizer c-19. Vi vet at Grafenokside har en rekke kjemiske og elektromagnetiske egenskaper som man til nå ikke aner rekkefølgen av, ispedd nanopartikler. Uoverskuelige konsekvenser. Ingen konspi dette. Dokumentet viser uten tvil at Grafenokside må til for å brukes for bruken av genterapien som de kalte vaksine.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *