NÅR «DØDEN» KOMMER PÅ BESØK..

(kopiert)

USS Gerald R. Ford er verdens største krigsskip. Det kan romme over 70 krigsfly – mer enn hele Norges jagerflyflåte. Omtrent 4500 personer bor og jobber om bord.

USA har planer om å bygg 10 skip i Gerald R. Ford-klassen!

Noen blir imponert av størrelsen på krigsskipet Andre hyller teknologisk fremskritt samlet på et sted av ypperste klasse. Andre synes det er skummelt med slike krigsskip. Leste om en lærer fra Syria som ble redd. Det vekket gamle minner.

I krigsskipet er alt av ypperste klasse som dreper mennesker samlet på et sted, som missiler, kampfly, droner, atomvåpen, topp moderne etterretning, kommunikasjon og ovvervåkningsteknologi som radarsystemer, overvåkningsdroner, cyberteknologi og missilforsvarssystemer etc.

Trenger vi slike skip? Hvorfor?

Fordi mennesker har en tendens til å drepe hverandre på grunn av at de hele tiden krangler om alt mellom himmel og jord. Det kan være territoriale konflikter, konkurrerende interesser som eskalerer til voldelig konfrontasjoner. Mennesker kan ha sterke overbevisninger og ideologier som de er villige til å forsvare med vold og drap.

Sterke religiøse overbevisninger er konfliktskapende hvor veien er kort til rivalisering vold og drap. En annen årsak til at vi trenger krigsteknologiske fremskritt som krigskipet symboliserer i Oslofjorden er politisk makt og territoriell kontroll.

Over hele verden krangler mennesker med hverandre non-stop! Alt fra rivalisering på gruppenivå helt opp til krangling mellom nasjoner som kan komme helt ut av kontroll og utløse verdenskriger.

Det er bare fantasien som setter grenser for hva mennesker kan krangle om, etniske konflikter, rivalisering mellom stammer, opprørsgrupper som dreper hverandre. Kulturelle forskjeller, språk og etnisitet kan føre til sosiale spenninger, folkemord, tortur, drap, forfølgelse, diskriminering, undertrykkelse og voldelige sammenstøt.

Mennesker har en tendens til blir sinte når de blir undertrykt politisk, nektet grunnleggende rettigheter eller utsatt for urettferdighet, ja da setter mennesker igang med å ty til vold for å kjempe for rettferdighet og frihet.

Hva mennesker kan finne på å krangle om har ingen grenser. Tror dere at menneskeheten finner en løsning på all kranglingen.

Tror ikke det. Velkommen til jordkloden

Men hva er vitsen med dette besøket i Oslo? Er det for å vise makt, provosere russerne eller ren styrkedemonstrasjon fra USA som nå er konk? Her seiler denne flytende festninga forbi Oscarsborg festning, rett over der krysseren Blucher som ligger på 70 meters dyp.
Jeg tenker bare med gru på hva dette krigsskipet inneholder av våpen og Nuclear…
Men vi får stole på Gahr Støre og resten av disse galningene som neppe veit hva de er med på…

Andre skriver:

Det skipet vil utgjøre en STOR FARE for Norge. Det er selvfølgelig et opplagt mål for Russland. En missil og på bunnen av havet med den doningen.
«Flytende flybase» Hva har en flybase i Oslofjorden eller i Norge å gjøre?
Når Tybring Gjedde og andre krigskåte snakker om fred og beskyttelse fra våres allierteee……Hva har USA brukt Norge til?
Å delta i alle kriger siden 1990. Libya, Syria, Irak, Afghanistan ++10 kriger + Ukraina. + X-antall militære operasjoner.

Det er nettopp derfor Russland ikke vil ha NATO på dørstokken!
Det er nettopp derfor resten av verden ikke støtter NATO og USA i denne krigen. Russland har sett på amerikanske invasjoner og militære baser rundt i HELE verden uten å kunne forta seg noe. Nå får Russland bevis for hva USA og NATO har planlagt i årevis…helt siden 1948. I Ukraina siden 1990- kupp i 2014- opptrening av ukrainske nazister som elsker å drepe russere

ER DET VANSKELIG Å FORSTÅ?

Finnes det ikke opposisjon i partiene?
Forøvrig. Grotevatn- for en komisk figur- mer komisk enn 1 Gram.

https://learningenglish.voanews.com/a/new-us-aircraft-carrier-arrives-in-norway-for-nato-exercises/7107260.html


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *