De tar Amerika og systemet ned….

…- Bill Holter-
Edelmetallekspert og finansskribent Bill Holter ser på hva som skjer med det finansielle systemet og sier at det egentlig ikke er noe forsøk på å redde det. Holter tror grepene de gjør er designet for å ta det finansielle systemet ned, og sammen med det vil de at Amerika også skal bli ødelagt. Selv om den totale økonomien tydelig synker, etterlyser JP Morgan Chase-sjef Jamie Dimon mye høyere renter. Holter forklarer: «Hvis du så på dette med sunn fornuft, ville du tro at renteøkningen er ferdig. Finansanalytiker Zoltan Pozsar sa nylig at QT (Quantitative Tightening) må stoppe, og QE (Quantitative Easing) må starte – nå. . . . Hvis de som kontrollerte ikke med vilje prøvde å ta ned systemet, ville jeg si at det er riktig. På dette punktet, min gjetning er at de med vilje prøver å ta ned systemet. Så vi kommer ikke til å se en lettelse før noe virkelig stort bryter.»
Hvordan ser det ut innen utgangen av 2023? Holter sier: «Jeg kan tenke meg at hjulene vil ha falt av stort sett alt innen slutten av året. Selv om du hadde gode skuespillere som styrte ting, tror jeg på dette tidspunktet at vi er for langt over kanten. . . . Jeg tror det de gjør er å prøve å styre bussen utfor stupet. Matematisk kan gjelden aldri betales tilbake. Så hvis du hadde gode skuespillere, hva forlenger det det? Ytterligere 6 måneder eller ett år? Ved slutten av året ser jeg livsstilen vår helt annerledes enn slik den er nå. . . . Vi vil få minst 50 % kutt i levestandarden vår.»
Avslutningsvis sier Holter: «Den ultimate grunnen til å sprenge Amerika? Spør George Soros. Du har det gode mot det onde, og ondskapen ønsker å overvinne USA fordi i en sann republikk respekteres gudgitte rettigheter. Med denne nye tilbakestillingen av verdensorden kan det ikke være det. Det er den virkelige grunnen til at de tanker USA. Det er det rent og greit. . . . Vi er i stadiet nå hvor de plyndrer statskassen. . . . Tenk på alle pengene som har gått til Ukraina. Det blir sendt tilbake til venner. . . . De vet at det er slutten.»
Det er mye mer i det 39 minutter lange intervjuet.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *