OFFENTLIG MAKTOVERGREP…

Egentlig så vant dere en trippelseier for alle som har opplevd offentlig maktovergrep fikk en glimrende eksponering hvordan offentlige Norge egentlig er .
NR 1 Offentlig maktovergrep uten juridiske forankringer i lovverket
Nr 2 Rettssystemet som ivaretar den offentlige forvaltningen økonomiske interesser til en hver tid.
NR 3 MSM media som forsvarer den offentlige makthaver , Folket får ikke fakta og riktig kunnskaper om hvor ille det har blitt i Norge , med et MSM media som får 10,2 milliarder kroner i statlige overføringer , nettopp for MSM media skal fungerer en demper på offentlig maktovergrep . Staten forventer dette av MSM media , ellers var det ikke behov for den pressestøtte og momsrefusjon som VG . dagbladet ++ får .
Vi blir overeksponert av ulike nyheter , som tar fokuset vekk fra virkeligheten i den kapital styrte kommunist staten Norge har blitt Siste 25 åra .
Hadde Iris vunnet denne saken , så hadde dette slått beina under alle oss andre tusenvis som har blitt utsatt for langt alvorligere offentlig maktmisbruk en IRIS egentlig har opplevd.
Denne saken har fått så passe mye oppmerksomhet at alle har fått dette med seg , som er selvtenkende mennesker.
Dem aller fleste som ikke har blitt utsatt for maktmisbruk en bruker mental og økonomisk utmattelse. Dem fornekter at slike ting foregår i Norge. Dem lever i sin boble at hadde vært noe i dette så hadde TV2 eller NRK nyhetene dekket denne saken .
Staten Systemet er rigget slik at en bruker mental og økonomisk utmattelse over for brysomme personer som står opp for loven og menneskerettighetsloven.
Egentlig så burde en ikke brukt mer tid og ressurser på denne saken , da den har blitt bra eksponert og fått dokumentert hvor pill råttent rettssystemet er i Norge.
Eneste en får belyst i en runde 2 er at Lagmannsretten også er like pill råtten når det gjelder den offentlige forvaltningen i Norge . Og rettssystemet bryr seg ikke det er folk som er betalt for å ivareta staten .
Min anbefaling gå et steg videre bistå heller noen ungdommer / Barn som har fått livene ødelagt på grunn av vaksinen . Det var jo dette IRIS og feler andre også oppdaget og tok avstand .og håpet at flere skulle følge å stå imot presset .
Når dere får fokus på dette så vil største delen av befolkningen stille seg selv spørsmålet hvordan var dette mulig egentlig , Da vil feler oppdage på grunn av MSM media som hauset opp den offentlige forvaltningen global skandale . Men å velge denne taktikken rammer du Den offentlige forvaltningen , Rettssystemet og MSM media I Norge. Bonusen er en avslører at Over betalte advokater er mer opptatt av sin posisjon og økonomiske goder, et privilegium staten har tildelt bransjen for å kontrollere folket . Det har blitt så kostbart at alminnelig folk har ikke økonomi til å benytte systemet en gang i Norge. ( dette er frykt regulert )
Det har alltid vært slik du kan har rett , men systemet vill ikke gi deg rett, på grunn av det kan velte hele systemet hvis det blir offentlig kjent. Myndighetene / politikeren i Norge er livredde at en vinner en slik sak mot den offentlige forvaltningen kan skape presedens. Det er kun noen yter få som vinner frem mot statsforvaltningen i Norge . Ville flere vunnet mot forvaltningen enten det var Mattilsynet , barnevernet eller politiet. Så hadde Norske domstoler blitt så overbelastet at hele systemet hadde klappet totalt i sammen. MSM media hadde ikke klart å holde virkeligheten skjul lenger , og det hadde vært totalt sammenbrudd i hele samfunnet.
Norge er den nasjonen som har den største offentlige forvaltningen i verden i forhold til befolkningen i landet. Det er på titusenvis av arbeidsplasser som har blitt opprettet for å drive dette landet slik. Det hadde blitt en arbeidsledighet som over år fantasien . Norge er kun en råvareeksportør . Det er begrensning hvor mange frisører en kunne hatt i det private næringslivet. En hadde ikke heller hatt behov for alle skatter ióg avgifter heller i Norge, Hvis en hadde hatt en liten og effektiv statsforvaltning. Som egentlig kun implanterer alle EU og globale verdens organisasjon pålegg som C19 var et eksempel på .
Denne saken kan ryste hekle grunnfjellet i Norge hvis en gjør dette riktig å får oppmerksomhet fra grasroten i Norge. Norge faller uansett , det er bare tiden en er litt usikker på , Men denne saken vil være med å speede opp farten i den utviklingen mot Globale Agenda 2030 Politiken dem vil innfører. En vil også kunne vekke opp en del av de offentlige ansatte som innser at dem har egentlig blitt ført bak lyset. enorme Staten er den største utfordringen for hele befolkningen , og speilet den yngre generasjonen, Som skal være med å dekke denne totale økonomisk politikken som har blitt praktisert siste 10 til 20 åra.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *