Hei!

Velkommen til DINMAKT og DIN og min hjemmeside, DITT og mitt forum, siden for oss som kjemper for FRIHETEN,DEMOKRATIET, MENNESKERETTIGHETENE

Registrere deg og delta i debatter, start egne og få med flere.

7 kommentarer

  1. Hei, tenkte å bare teste ut dette. Er ikke sikker på hvordan det skal fungere. Et forum? og eller deling av inlegg pluss kommentarer og om hva.

  2. Endelig har folket fått ei ny og spesiell nettplattform med mye fokus på ekte reelt og effektivt folkestyre og ny bedre politikk . Samfunnssituasjonen i verden blir stadig dårligere i forhold til mulighetene og noen må ta iniativ til samorganisering av grasrota for å gi de en politisk stemme og ei hand på rattet så vi sammen kan ta god nok folkelig samfunnskontroll . Det kan skrives bok om hva som er galt i samfunnet og hvem som har skyld og ansvar men få prater om de drastiske reformene som trengs for å gjenreise Norge – den debatten kan vi ta nå her på plattforma og etterhvert kan vi sammen vedta bedre politikk med egne nettspørreskjemafolkeavstemminger så vi får dokumentert hva folket vil . A 4 folk flest er generelt veldig enige i veldig mye og de sakene må vi bygge et fellesskap rundt for politikere flest er uenige med folket i det meste for de fleste på stortinget er med i europabevegelsen og div losjer og de og deres nyttige idioter / støttespillere i lokalpolitikken representerer derfor ikkje folket men div eliter …. Vi trenger nye typer politikere og partier som er lojale mot folk land og grunnlov og det er snart lokalvalg så man skulle jobba for å etablere lokale valglister …. Det er spennende ting på gang opposisjonspolitisk så vær klar til å bli med på moroa ….

  3. Hvem har gitt Kjerkol fullmakt til å underlegge folkets helse til WHO? Folket har ikke blitt informert eller spurt hva vi mener. Dette er absurd og strider både med Grunnloven og menneskerettighetene. Vi forlanger at helseministeren trekke seg og sier nei til traktaten.

  4. Hvem har gitt Kjerkol fullmakt til å underlegge folkets helse til WHO? Dette strider både med Grunnloven og menneskerettighetene. Vi forlanger at helseministeren sier nei på vegne av folket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.