Velkommen til DINMAKT og DIN og min hjemmeside, DITT og mitt forum, siden for oss som kjemper for FRIHETEN,DEMOKRATIET, MENNESKERETTIGHETENE

Registrere deg og delta i debatter, start egne og få med flere.


Kommentarer

9 kommentarer til “Hei!”

 1. Hyggelig, men noe uklart hvordan det hele skal fungere rent teknisk, som til eksempel om hvem som helst kan opprette ett innlegg, eller om kun moderatorer kan etc…?

 2. Einar avatar
  Einar

  Hei, tenkte å bare teste ut dette. Er ikke sikker på hvordan det skal fungere. Et forum? og eller deling av inlegg pluss kommentarer og om hva.

 3. Endelig har folket fått ei ny og spesiell nettplattform med mye fokus på ekte reelt og effektivt folkestyre og ny bedre politikk . Samfunnssituasjonen i verden blir stadig dårligere i forhold til mulighetene og noen må ta iniativ til samorganisering av grasrota for å gi de en politisk stemme og ei hand på rattet så vi sammen kan ta god nok folkelig samfunnskontroll . Det kan skrives bok om hva som er galt i samfunnet og hvem som har skyld og ansvar men få prater om de drastiske reformene som trengs for å gjenreise Norge – den debatten kan vi ta nå her på plattforma og etterhvert kan vi sammen vedta bedre politikk med egne nettspørreskjemafolkeavstemminger så vi får dokumentert hva folket vil . A 4 folk flest er generelt veldig enige i veldig mye og de sakene må vi bygge et fellesskap rundt for politikere flest er uenige med folket i det meste for de fleste på stortinget er med i europabevegelsen og div losjer og de og deres nyttige idioter / støttespillere i lokalpolitikken representerer derfor ikkje folket men div eliter …. Vi trenger nye typer politikere og partier som er lojale mot folk land og grunnlov og det er snart lokalvalg så man skulle jobba for å etablere lokale valglister …. Det er spennende ting på gang opposisjonspolitisk så vær klar til å bli med på moroa ….

 4. TESTER UT 11.05.22
  Vi må innføre en FN styrt verdensregjering sier en gammel kamerat av meg som har vært ansatt i FN i over 30 år. Da vil vi få en mere rettferdig verden og unngå miljø og økonomikriser, samt andre store problemer som «integrering» av Islam. OK, hva har skjedd i de siste tiårene? Alle land inkludert Norge er mindre og mindre selvstyrt. Norge er mest styrt av EU, WEF, WHO/FN (Soros og Gates) og selvfølgelig av de store multinasjonale selskapene med deres eiere. Er det blitt noe bedre?
  Nei, resultatet er at vi er blitt flere fattige og rikdom er havnet på færre hender. middelklassen ser det ut som om de vil fjerne. Norge bruker enorme penger på å redusere Co2/betale klimakvoter. men til hvilken nytte og til hvem? Er det ikke co2 som brukes i drivhusene for bedre plantevekst?
  WHO ønsker full kontroll over alle mennesker slik at bla. nye pandemier eller var det plandemier kan unngås. Er det denne GMO injeksonen de kaller vaksine, som har økt dødeligheten betydelig, som de vil tvinge inn i oss alle? Er det slik de vil redusere folketallet? Eller er det ved geoingeniering eller krig. Å bryte alle avtaler med Russland, etablere biolaber mot grensa, samt drive etnisk utrensing av Russere der, er en 100% sikker måte å starte en storkonflikt/krig på. Heier vi videre på våre politikere, hvor nesten alle er med i Europabevegelsen og støttespillere til den internasjonale NWO eliten, er vi snart en del av denne krigen. Når skal flere begynne å stille kritiske spørsmål og si nei?

 5. VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
  Eg har brukt bloggen på mpesaduka.com til å få ut informasjon, nå har vi fått ny plattform, som vi skal snekkere videre på.
  Ikke glem helt denne bloggen.
  https://mpesaduka.com/blog/dinmaktno/din-makt-no

 6. Jeg håper kjerkhol vil skjønnne hva hun er i ferd med å påføre landet vårt skade som kan være umulig å få bort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *