Regjeringstiden til Erna har vert en katastrofe for landet vårt…

Kopiert ( M.Klemetsen) Regjeringstiden til Erna har vert en katastrofe for landet vårt og dets innbyggere. Som andre Oligarker har hun ofret sin integritet og troverdighet for å oppnå personlige fordeler, og fremtidige jobbalternativer. Norge er FNs 5 største giver og Agenda 2030 har vert Erna sin agenda i særdeleshet. Hun har selvsagt lystret til… Fortsett å lese Regjeringstiden til Erna har vert en katastrofe for landet vårt…

Next Global Crisis…

Jim Rickards sendte ut en skremmende melding – (MAI 2023 OPPDATERING!)Jim Rickards diskuterer Russland-Ukraina-krigen, USAs gjeldstak, BRICS og mer. Jim Rickards er en kjent økonom, advokat, investeringsbankmann og forfatter. Han er kjent for sin ekspertise innen finans og edle metaller. Han har skrevet syv bøker, inkludert Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis.… Fortsett å lese Next Global Crisis…

MATVARER OG MATVARELAGER

På bildet ser vi et moderne matvarelager. En gang i tiden var disse fylt opp med korn fra norske jorder. Det var et uttalt mål at vi skulle ha nasjonale lagre med nok korn til å dekke nasjonens behov i minst ett år. Kornlagrene ble avskaffet og fra politisk hold har det absolutt ikke vært… Fortsett å lese MATVARER OG MATVARELAGER

Hvorfor advare?

G7-landenes ledere er enige om å innføre forbud mot import av russisk gull, men ikke russisk gull som alt er i omløp.Gull er gull, uansett hvor det blir utvunnet. Kvaliteten på gull, som 24 karat, er den samme uavhengig av opprinnelsesland. Selv om G7-landene har blitt eneste om å boikotte import av russisk gull, vil… Fortsett å lese Hvorfor advare?

Da er vi igang igjen.

Den Sovende Massener nu nok indoktrinert,manipulert,og nedsløvet,til at duknakket akseptereNeste Runde med Plandemi. De siste rester av Friheterplanlegges nu at strippes vekk avRegissørene av «covid». Neste runde med «covid» vilarrangeres og times slik atWHOs kriminelle overtagelseav verdens nasjonalforsamlingervil ikke bare bli tvunget påDen Uvitende Befolkningen;Befolkningen VIL BE om mindreFriheter, be om MER avhengighet avformidleren av… Fortsett å lese Da er vi igang igjen.

LATTEREN STILLNET..

Av Marius Reikerås i dag: – – – Offentlig ansatte hån- lo av oss da vi sa at også alle kommuner har et ansvar for å etterleve menneskerettene. Men latteren stilnet når Høyesterett, i februar 2022 (HR-2022-401-A) slo fast at kommuner kan stå som saksøkt i et erstatningssøksmål med påstand om brudd på Den europeiske… Fortsett å lese LATTEREN STILLNET..

SANNHETEN OM CORONA..

Link til video: https://www.facebook.com/794525581/posts/pfbid0Uyap48FWsGaqkf9TZbiL9Tni2e1DgdiFFRGyYyvwYwGUY9qojySvgFRoEjGVf79Ll/ Fauci er desperat i å beskytte djevelskapet han er en del av,se linken: https://www.facebook.com/835340516/videos/633696688489610/?idorvanity=574549120320695&ref=share Så kommer eksempler i tusentalls som dette..SKADET AV PFIZER.. https://nyadagbladet.se/halsa/skadespelaren-barry-duffield-talar-ut-om-sin-vaccinskada/ Er du lenger i tvil? Anders Brunstad driver profesjonell research.. han levere noen sannhets fakta som er bare kan bortforklares med løgn! 5G er ikke så uskyldig… Fortsett å lese SANNHETEN OM CORONA..

Pengenes makt..

Pengenes makt18 juli 2014 | Skrevet av Magasinet. LestPengebaronen og bankieren Amschel Mayer Rothschild uttalte tidlig på 1800-tallet disse betydningsfulle ordene: «Gi meg bare fullmakt til å utstede og kontrollere et lands pengesystem, og det er meg likegyldig hvem som lager landets lover». Eller sagt på en annen måte: Den som styrer landets pengesystem, styrer… Fortsett å lese Pengenes makt..