HVILKE LAND KAN DØ SAMMEN MED UKRAINA🤔?

The Times rapporterte at USA endrer sin tilnærming til situasjonen. Nå håper USA rett og slett at Ukraina skal vinne tilbake de tapte områdene, selv om USA vet at dette ikke vil skje fordi Moskva ikke viser noen interesse for forhandlinger. Hvorfor har USA nå inntatt en mer passiv holdning? De lovede Abrams-stridsvognene ble aldri… Fortsett å lese HVILKE LAND KAN DØ SAMMEN MED UKRAINA🤔?

LAB.KJØTT ala KRÆFT

Det laboratoriedyrkede «kjøttet» som blant andre Bill Gates fremmer og investerer i, er i realiteten en form for kreft. Produkter som etterligner kjøtt har også vist seg å skape alvorlige helseproblemer hos forsøksdyr. Bill Gates og World Economic Forum (WEF) har i høy grad promotert at en del av løsningen på påståtte klimaendringer er syntetisk… Fortsett å lese LAB.KJØTT ala KRÆFT

Folkestyre?

Dette innlegget inneholder informasjon om: 1) Folkestyrets ti prinsipper, slik at vi kan vurdere deres grad av forenlighet med min Sannhetens lov. 2) Forutsetningene for samarbeid mellom de som sier seg enig med min Sannhetens lov, og de som sier seg enig med Folkestyrets prinsipper. 3) Folkestyrets begrunnelse for å stille som listekandidater for kommunestyre-… Fortsett å lese Folkestyre?

Jeg har ikke tatt…

JEG HAR IKKE TATT DENNE INJEKSJONEN OG DET ER EGENTLIG IKKE MIN JOBB Å REDDE DEG OG DINE PÅRØRENDES LIVDet finnes mennesker som virkelig vet hva de driver med. Dette var noen av de mest anerkjente forskerne i verden, det var disse som hadde kunnskap nok til å kunne fortelle i forkant nøyaktig det som… Fortsett å lese Jeg har ikke tatt…

Var covid en fiksjon?

Var «Sars-Cov-2 Genomet» en fiksjon? Denne forskeren hevder å ha beviser for nettopp denne påstanden; https://usmortality.substack.com/p/sars-cov-2-genome-assembly-part-2 Det er fra før kjent at «original viruset» ble aldri identifisert eller sekvensiert full ut i Vesten. Drosten & Co brukte en «Genome kode» som de fikk oversendt fra Kina Der ble lastet opp tre datasett i Genbanken; alt… Fortsett å lese Var covid en fiksjon?

Faunakriminalitet!

Til skrekk og advarsel. Bildet er tatt fra det mest ikoniske fjellpartiet på Helgelandskysten; De Syv søstre. I forgrunnen ser vi et lite knippe av totalt 72 vindturbiner spredt over et 45 kvadratkilometer stort konsesjonsområde som har ødelagt fjellområdene vest for Øyfjellet i Vefsn kommune (by: Mosjøen). For ikke å glemme 70 kilometer med bred… Fortsett å lese Faunakriminalitet!

De visste det hele tiden…

Alle norske politikere og advokater har vist dette hele tiden.(ref. til vaksine skandalen)Derfor ler de!De ler av de de invalidiserer og dreper og presser, flest barn til å ta sprøyten!Ikke en eneste politiker eller advokat valgte rett, men de ble blendet av penger. De lot seg bli mordere fordi de da fikk mer penger.Hele det… Fortsett å lese De visste det hele tiden…

Hvorfor bøtelegges ikke barnevernet?

Hvorfor bøtelegges aldri barnevernsansatte for det samme når det viser seg at de har tatt feil? hvorfor bøtelegges ikke barnevernet kompensasjon når de ved undersøkelse og henleggelse har invadert privatlivet og det viser seg at alt var sprøyt som de først har blitt fortalt i første samtale? hvorfor bøtelegges ikke skoler for å sende repetitive… Fortsett å lese Hvorfor bøtelegges ikke barnevernet?