EN BOMBE HVER DAG..

Dagens mediekritikk: Nå sprenger det en bombe annenhver dag i Sverige. 124 bomber i 2023. NRK Dagsrevyen behandler voldsbølgen som om den er ekstraordinær. Det er den dessverre ikke. Det er en eskalering av en pågående lavintensitetskrig i kriminelle innvandrermiljøer i Sverige. Også i 2022 ble det foretatt 88 grove sprengningsangrep i Sverige. Dette er… Fortsett å lese EN BOMBE HVER DAG..

Russland budsjettere nå med en endeløs krig…

USA er forberedte på «lang krig».RussIand er forberedte på «endeløs krig». Dette er egentlig både likheten og forskjellen på tilnærmingen til krigen. Likheten er at begge nasjoners ledere tenker at krigen vil vare. Forskjellen er at mens USA tenker at om de driver på med en lang krig, så vil Russlands mostand smuldre opp, mest… Fortsett å lese Russland budsjettere nå med en endeløs krig…

De skjuler det..

Man prøver febrilsk og bortforklare alt som skjer som er unormalt, hvor det er mektige krefter som står bak, som til dags dato har holdt skjult for omverdnen som nå begynner og rakne med sitt hemmlighold.Man har løyet om utenomjordisk liv fra dag en, for stormaktene vil selv ha denne teknologien og holdes skjult for… Fortsett å lese De skjuler det..

VALGET ER IKKE DITT LENGER…

De som følger med internasjonalt..Statsledere i Burundi, Tanzania etc. Flere døde plutselig..pga.de advarte folket mot svindelen.. Men statslederen på Madagaskar sa noe interessant…han var tilbudt 20 millioner dollar,dersom han tillot at de kunne putte gift i noen av vaksinene. Dette er offentlig og dokumentert.. ALTSÅ! Dette er en del av kontrakten som de fikk hemmelig… Fortsett å lese VALGET ER IKKE DITT LENGER…

The mail..

From Mike Yeadon; one of few good scientists My apologies for a long post instead of a link. This text was sent to me as an email. If it won’t fit, I’ll endeavour to find a link.  I think this is very important. I’m often challenged with “Polio was all but eliminated by vaccines. Surely… Fortsett å lese The mail..

Overgår han Hitler, stalin, mao…?

Forstår egentlig folk hvor farlig denne mannen er? Det virker ikke slik…Claus Schwab og WEF kommer til å sende Norge og resten av verden tilbake til steinalderen. WEF styrer indirekte FN,EU,NATO,WHO og helseforetak i en rekke land…Schwab er mannen som mener at den vanlige befolkningen må belage seg på å spise menneskekjøtt i fremtiden…Det kostholdet… Fortsett å lese Overgår han Hitler, stalin, mao…?

HEMMELIGE MØTER..!?

Anita Nita Sweeney:Jeg hører at butikker rigger til antibac igjen og at flere går med masker. Vi går mot vanlig influensa og forkjølelse tid nå. Samtidig holder WHO og andre internasjonale aktører ( kjeltringer) på med å HEMMELIG forhandle frem overnasjonale avtaler om alt fra helse, dyrevelferd, matproduksjon, klima med mer. ALT som er levende… Fortsett å lese HEMMELIGE MØTER..!?

Norsk natur?

HVORFOR LYTTER IKKE STØRE OG SOLBERG TIL EU, FN OG SVERIGE I SPØRSMÅLET OM KJERNEKRAFT?Både statsminister Støre og hans forgjenger Solberg har i «dødsforakt-hastighet» jobbet for at norsk natur skal bygges ned med vindkraft til havs og lands. Begrunnelsen skal være at Norge trenger mer kraft, som er løgn. Det hevdes at en omlegging fra… Fortsett å lese Norsk natur?